PDA

View Full Version : Zasto opada proizvodnja hrane?



marrac
26.07.07, 23:07
meni su izgrađene 4 farme na 1 levlu i svaka proizvodi 5 po satu što bi bilo 20 po satu ali mi pokraj pod proizvodnje tj. hrana piše 6 kako je to moguče?

ostacro
26.07.07, 23:55
ne,lol,populacija mora nešto jesti,a pta bi nego crop,skoro svaka zgrada ti dodaje populacije,neka manje,neka više.Šta misliš kako je rang.pa prema populaciji.

GOSPODAR
28.12.07, 22:05
Bok!!! Ajde Neka Mi Neko Kaze Zasto Mi Opada Proizvodnja Hrane Po Satu A Sve Su Mi Farme Na Razini 3

Pilot boy
28.12.07, 22:09
Zato što ti se povečava broj stanovnika. Svaki novi stanovnik treba jedan resurs hrane. Tebi se čini da se smanjuje, ali se ne smanjuje. Hrana koja piše kao proizvodnja to je višak hrane koj se proizvodi!

bela7
28.12.07, 22:10
ovako kao prvo koristi ovaj link (http://forum.travian.com.hr/search.php) link prije nego nešto pitaš nešto,jer se na to odgovorilo sigurno milijon puta otkad sam ja na forumu.
ali da ne ostaneš bez odgovora,evo ti odgovora.svaka zgrada ili rudnik(drvosječa,glinokop i rudnik željeza)ti daju par stanovnika,e pa tako svaki novi stanovnik troši hranu,isto tako ti i vojska troši hranu.ovo je bilo u kratko,još če možda hzg ili extremist nešto dodati jer oni vole dodavati:mad::mad:,ali možeš naći o tome i ovdje (http://www.travian.com.hr/anleitung.php?s=3)

Elleipsis
28.12.07, 22:21
sva gradnja i nadogranja u i izvan naselja oduzima odredeni broj jedinica od proizvodnje hrane. to je vrijednost izrazena kao prekrizeno žito.
npr.proizvodnja hrane iznosi 10 po satu.
zelis izgraditi glavnu zgradu na lvl 2 i to kosta odredene resurse ali i 1 "prekrizeno zito". nakon sto sagradiš taj objekt proizvodnja hrane vise nece biti 10 jedinica po satu nego 9 (10jedinica/sat - 1 prekrizeno žito = 9 jedinica/sat)

ducyo
19.01.08, 18:21
http://img148.imageshack.us/img148/7008/travianbb2.jpg (http://imageshack.us)

HELP...

Stelios
19.01.08, 18:43
wtf? gradi farme

ducyo
19.01.08, 18:46
pa farme imam čak i na 2. levelu, ali ipak...

Erin Go Bragh
19.01.08, 18:48
zgrade ti troše hranu , ja stvarno ne vidim u čemu je problem , samo trebaš nadogradit farme

yasha
19.01.08, 20:43
Topli savjet: gradi resurse kojih imaš najmanje i to največu moguću razinu.

zero
05.04.08, 11:28
Imao sam 8 proizvodnje hrane, a sada nakon 5 minuta 1!!! Kako se to dogodilo???

hoorvat
05.04.08, 11:30
ili si napravio par vojnika... ili si nadogradio zgrade ili si nove zgrade napravio.... jer ti ssvaki vojnik i svaka zgrada trosi hrane... pise ti dok nadogradivles ili dok novu zgradu slazes :lol2:

Salahad Itmijan
05.04.08, 11:31
Imao sam 8 proizvodnje hrane, a sada nakon 5 minuta 1!!! Kako se to dogodilo???



Ili ti je istekal plus....u svakom slučaju :lol2:

qertz
05.04.08, 12:25
Kod svake zgrade i vojske koju radiš piše ti potrošnja hrane. Za svaki broj potrošnje hrane smanji ti se jedna proizvodnje hrane.
Ovako: Imaš proizvodnju 6 hrane po satu
Sagradiš zdradu koja smanjuje proizvodnju hrane za 2
Kad se sagradi proizvodnja će ti biti 4.
Nadogradnjom farmi ti se povećava proizvodnja i kapacitet potrošnje hrane.
Ako još uvijek ne shvaćaš, shvatit ćeš kroz par dana.

Skywind
02.06.08, 13:08
hrana mi je bila 183 po satu prije sat vremena a sada mi je 53 po satu!?
vojsku mi sada vracaju iz pojacanja sto sam poslao...
ostalu vojsku nisam gradio
nisam pravio ni dizao zgrade
zasto mi se to dogadja?

molim iskusne da odgovore, a da oni koji neznaju da ne spamaju...
hvala unaprijed

leonchek
02.06.08, 13:10
pa cim se pocne vracat vojska ti odma oduzme proizvodnju

Gawro
02.06.08, 13:10
Pa sigurno si imao vojsku u pojacanju i stisnuo si povlacenje i oni su se povukli i koliki si vojske imao za toliko ti se smannjilo

Skywind
02.06.08, 13:11
pa cim se pocne vracat vojska ti odma oduzme proizvodnju

ali prije nego sto je otisla bilo je proizvodnja 71 po satu!?

MRVA 13
02.06.08, 13:13
ili ti je istekao plus 25 posto proizvodnje hrane

Skywind
02.06.08, 13:16
ili ti je istekao plus 25 posto proizvodnje hrane

da jest, ali zasto mi nije onda palo zeljezo, drvo i glina!?:confused:

Scarlett
02.06.08, 13:19
Možda si aktivirao plus samo za hranu a ne i za glinu drvo i željezo?

Skywind
02.06.08, 13:21
Možda si aktivirao plus samo za hranu a ne i za glinu drvo i željezo?

ne nego za sve

Zli Pijanac
02.06.08, 14:49
smanjila ti se proizvodnja hrane, tj povecala potrošnja jer ti se vraćaju vojnici doma. kada su u pojačanjima jedu tuđu hranu, a cim ih pozoves natrag, opet klopaju tvoju.

qertz
02.06.08, 15:06
ne nego za sve

Ali vojska troši samo hranu zato ti se nije smanjila glina, dvo i željezo. Ti si ih aktivirao zlatom i ostalo je tako, ali vojska popapala hranu, željezo i ostalo nije.

Borna LL Cool B
21.07.08, 20:42
Pa da, kako ti gradiš, dolaze novi naseljenici i oni troše hranu. Kad nešto gradiš, piše ti kolko je potrošnja hrane. Npr. ako je potrošnja hrane 2 za nešto gradit, onda to znači da će ti doć još 2 naseljenika, ali, i da će ti se smanjit proizvodnja hrane, jer te stanovnike moraš nekako hranit i uzdržavat. Zato treba hranu puno gradit, jer nitko nema hrane na bacanje :)

luka1002
26.09.08, 00:30
Imam proizvodnju hrane 386/satu. Imam sve rudnike na 8 i žitni mlin na 5?? Kaj nije to premalo... Doduše to se poćelo događat kad mi je itekao plus al to ne bi trebalo imat veze? BTW. nemam vojske u tom gradu

brodogumar
26.09.08, 00:34
Imam proizvodnju hrane 386/satu. Imam sve rudnike na 8 i žitni mlin na 5?? Kaj nije to premalo... Doduše to se poćelo događat kad mi je itekao plus al to ne bi trebalo imat veze? BTW. nemam vojske u tom gradu

imaš puno popa
radi farme i napravi kad dođe vrijeme pekaru
reci koliko imaš popa 100% ti je do toga
imaš previše popa a malu proizvodnju hrane
i radi vojsku tribat če ti

kiky94
26.09.08, 00:48
vojska i populacija isto jedu hranu, a ono šta ti piše po sato to se sprema u skladišta

luka1002
26.09.08, 14:11
pop u tom gradu 368/750 ,imam brdo vojske u drugom gradu.ali 750 proizvodnja je malo s obzitrom da je sve na 8 i žitni mlin na 5??

Pilot boy
26.09.08, 21:49
pop u tom gradu 368/750 ,imam brdo vojske u drugom gradu.ali 750 proizvodnja je malo s obzitrom da je sve na 8 i žitni mlin na 5??

http://forum.travian.com.hr/showpost.php?p=43477&postcount=4

baruch
16.08.10, 23:11
eto pitanja....zašto mi je jednosatna proizvodnja hrane manja od jednosatnih proizvodnji ostalih resursa kad su mi farme na višim nivoima od drvosječe, glinokopa i rudnika željeza?

Lukx_07
16.08.10, 23:20
zato što, hranu troše zgrade,vojska a ostale resurse netroši nitko, osim kada gradiš nešto ili sl.

Vodeni Pokemon
16.08.10, 23:42
Kada nesto pravis, gradis,dizes,pravis vojsku, bilo sta, trosi jednu kolicinu hrana ,tacnije ,oduzima ti JCP (nacesce ti oduzme 1 ili 2,a kod neke vojske 3).

Tux_Penguine
18.08.10, 11:37
Molim vas, ja pratim jedan tut za gale, i sad je idem onim normalnim zadatcima, ali mi proizvodnja hrane stalno pada! Zasto je to? Mislim, 6 pa 5, sta da radim!!!? Prije se nisam susretao sa ovim(uvijek sam na speed-u igrao).

Vodeni Pokemon
18.08.10, 11:40
Na obicnim serverima, na pocetku imas velikih problema sa hranom.Sto vise gradis i dizes ,to ti vise pada hrana...

Sensei
18.08.10, 11:41
Proizvodnja hrane ti pada izgradnjom vojnih jedinica ili zgrada. Riješenje je da dižeš farme :)

baruch
24.08.10, 15:23
zašto mi je proizvodnja hrane po satu najmanja ako su mi farme na višim razinama od rudnika??? ta proizvodnja se stalno smanjuje

Moira
24.08.10, 20:43
Izgradnjom građevina u Vašem selu broj stanovnika koji se hrane Vašim žitom raste.
Pa je proizvodnja zita po satu u stvari razlika između Vaše ukupne proizvodnje žita ižita potrebnog da zadovolji potrebe održavanja stanovnika Vašeg sela. Imajte u vidu da se i vojska hrani tj. troši zito.