PDA

View Full Version : rusenje dvorca



Gildoon
14.11.08, 23:11
aj dajte mi brzi odgovor,
ako ja napravim novo selo i sagradim u njemu dvorac i proglasim ga gl. gradu.u svim ostalim gradovima nemam dvorac nego rezidenciju.sada kada bi ja sagradio jos jedno novo selo bili ja to novo selo mogao proglasiti gl. a u ovome sto uraditi sa dvorcom,ili ga ostavit ili srusit pa pravit rezidenciju??
jos jednom pitanje,
ako imam rezidenciju na lvl20 i srusim je na 1lvl i opet na 20 lvl hoce li bit slotova???

tom juegador
14.11.08, 23:14
1.možeš imat samo jedan dvorac tj. morao bi ga rušit...možeš dizat rezidenciju

2.ne, ako si već iz toga naselja osvajao/napravio novo naselje


sry ovo je za 2. pitanje odgovor

Gildoon
14.11.08, 23:16
ne kuzim,ako vamo imam dvorac u novom selu ga ne mogu pravit,moram ga rusit pa kad ga srusim pravit rezidenciju.jeli tako??
a 2. pitanje???

tom juegador
14.11.08, 23:20
editirao sam :o


znači da bi napravio dvorac u novom naselju, moraš ga rušit u prethodnom...rezidencijju možeš radit

Gildoon
14.11.08, 23:22
ok,hvala a drugo pitanje???

tom juegador
14.11.08, 23:26
2. ne, osim ako iz toga naselja nisi ništa osvajao ili novo naselje napravio

Argo
15.11.08, 10:29
Moraš srušit dvorac pa onda izgradit rezidenciju,al su ti slotovi zuzeti isto ako srušiš rez pa je opet napraviš

Agent Zero
15.11.08, 12:39
istina,ne možeš napraviit 3 sela sa dvorcem,pa ga rušit pa opet dizat rezidenciju i radit još 2 sela