PDA

View Full Version : nove zgrade



Marijo17
15.11.08, 21:33
Zasto mi se nikako neće da pojave nove zgrade za gradit nikako

Croat
15.11.08, 21:35
Nemas preduvjete koje trebaju za određenu zgradu.

TOVAREZ
15.11.08, 21:35
Pogledaj upute sa lijeve strane trebas ispuniti određena kako da kazem?....odeređene zahtjeve npr za akademiju vojarna 3 glavna 5....

Sveznalica
15.11.08, 21:36
vjerovatno ne ispunjavaš preduvjete

edit: croat me stigao

teoDu
15.11.08, 21:37
Dobro pogledaj jeli ispunjavaš sve uvijete za određenu građevinu! ;)

suma9
15.11.08, 21:57
trebas imat sve preduvjete al kolko imas populacije cudno mi je da vec nemas nis za radit
kolko imas popa?

oirad
15.11.08, 22:07
kolko imas popa?

A zašto bih populacija utjecala na nove zgrade!

teoDu
15.11.08, 22:19
kolko imas popa?

Ako imaš više ili manje populacije nije važno to ne spada pod niti jedan preduvijet u niti jednoj zgradi! Za pomoć pogledaj OVDJE! (http://help.travian.com.hr/)

Agent Zero
16.11.08, 01:30
ma on krivo gleda,jer na početku i bez preduvjeta ima za gradit silos,skladište,skrovište i okupljalište