PDA

View Full Version : Dvorac heroja x2



Gremlin7a
20.11.08, 23:02
Ako u jednom gradu napravim dvorac heroja na 10 nivou a u drugom isto tako, znači li to da mogu pokoriti dvije oaze?

Tosho
20.11.08, 23:03
iz svakog grada mozes pokoriti po jednu oazu,i ciji bonus djeluje samo na taj grad

Skywind
20.11.08, 23:05
iz svakog grada mozes pokoriti po jednu oazu,i ciji bonus djeluje samo na taj grad

ne, nego z svakoga grada 3 oaze! na lvlu 10, na lvlu 15 i na lvlu 20! :)

paul
20.11.08, 23:07
ne, nego z svakoga grada 3 oaze! na lvlu 10, na lvlu 15 i na lvlu 20! :)
u slucaju kojem on ima ( dva sela sa lvl10 ) mozes po jednu,to je mislio ;)

Skywind
20.11.08, 23:07
u slucaju kojem on ima ( dva sela sa lvl10 ) mozes po jednu,to je mislio ;)

aha, ok! ;)

Tosho
20.11.08, 23:08
ne, nego z svakoga grada 3 oaze! na lvlu 10, na lvlu 15 i na lvlu 20! :)

procitaj pitanje molim
paul ti je odg
i dosta spamanja