PDA

View Full Version : Naseljenici u rezidenciji lv 15? (ne ide...)



Magnum
28.11.08, 19:10
imam rezidenciju na 15 a nemogu raditi naseljenike

Enter
28.11.08, 19:11
imam rezidenciju na 15 a nemogu raditi naseljenike

treba rezidencija na 20

varatinho
28.11.08, 19:11
to samo dvorac možeš raditi na 10,15,20

a rezidenciju možeš raditi na 10 i 20

rock_music
28.11.08, 19:11
treas na 20...dworac na 15

Magnum
28.11.08, 19:12
hvala vam a jer bi mogao raditi da imam dovoljno kuluriranih bodova ali mi je rezidencija na 15

varatinho
28.11.08, 19:12
hvala vam a jer bi mogao raditi da imam dovoljno kuluriranih bodova ali mi je rezidencija na 15

ne moraš imati rezidenciju na 20

Magnum
28.11.08, 19:14
a kaj ako ja imam rezidenciju na 20 a nemam kulturiranih bodova

varatinho
28.11.08, 19:14
a kaj ako ja imam rezidenciju na 20 a nemam kulturiranih bodova

trebaš čekati da se napune kulturirani bodovi

Skywind
28.11.08, 19:14
a kaj ako ja imam rezidenciju na 20 a nemam kulturiranih bodova

nemozes graditi!

Magnum
28.11.08, 19:15
ok može lock