PDA

View Full Version : pleme



Sebo123
04.12.08, 18:15
jer postoji mogucnost da se promjeni pleme:gun:

ZeroStyle
04.12.08, 18:16
jer postoji mogucnost da se promjeni pleme:gun:

nepostoji... (nikako se ne može) možes obrisati svoj acc i krenuti novi sa novim plemenom...

Karann
04.12.08, 18:17
nije moguće da se preomjeni pleme ako si ga več na početku izabro ....:D:D:D

Skywind
04.12.08, 18:19
potvrđujem ne!

oirad
04.12.08, 18:23
A bilo bih dobro da se uvede novo pleme, grci naprimjer:gun:

Nominativ
04.12.08, 18:40
hh sagradis 20 000 sjekira i odes u rimljane ono najdenom imperiani ;) .. xD
nemoze

Oak
04.12.08, 18:42
A bilo bih dobro da se uvede novo pleme, grci naprimjer:gun:

Ma grci su pokoreni od rimljana :):)

+:-:+
04.12.08, 18:42
mozes se s nekim mjenjat za acc

Špoca
04.12.08, 18:52
ne

+:-:+
04.12.08, 18:55
ne
OFTOPIC : zar nije ovo spam (manje od tri riječi-tako glasi pravilo) ?


ONTOPIC : kako mislis ne ? Pa uvijek mozes mjenjat acc. s nekim drugim.

Guardian
04.12.08, 19:06
ne ono koje uzmes nemozes ga mjenjati

little devil
04.12.08, 19:08
ne ne ne ne

big_foot_cro
04.12.08, 19:14
ne mozes ga mijenjat a ona ideja da bude novih plemena mi se svida npr. vandali,germani,grci,turci

kec
04.12.08, 19:17
ne mozes ga mijenjat a ona ideja da bude novih plemena mi se svida npr. vandali,germani,grci,turci

koliko ja znam germani su teutonci
zar ne ...??:sjekira:

Guardian
04.12.08, 20:42
koliko ja znam germani su teutonci
zar ne ...??:sjekira:

da rimljani su romans a gauls gali

zaglavac
04.12.08, 21:00
da rimljani su romans a gauls gali

hahahaha a i ti ga znas bubnuti pa ostati ziv! :D

pleme se u igri nemoze minjati.mozes se s nekim zaminiti za acc-ove ili poceti ispocetka

juraj
05.12.08, 21:12
hahahaha a i ti ga znas bubnuti pa ostati ziv! :D

pleme se u igri nemoze minjati.mozes se s nekim zaminiti za acc-ove ili poceti ispocetka

jel može za kraj NE.

janonimak
24.01.09, 13:45
hahahaha a i ti ga znas bubnuti pa ostati ziv! :D

pleme se u igri nemoze minjati.mozes se s nekim zaminiti za acc-ove ili poceti ispocetka


PRIJEDLOG (ozbiljan);

Predlazem novo pleme;

Politicari
Obiljezja;
Prednost - Mogu biti bilo koje od standardna 3 plemena, i mogu mijenjati koje su pleme svaka 4 dana (simboliziraju 4 godine IRL)
Mana - Stanovnistvo zdere duplo od normalnih plemena (vojska ne, samo stanovnistvo) - mislim da je jasno da simbolizira koliko nas kostaju nasi dragi politicari :)
- Buduci da su svaki dan drugo pleme, treba im smisliti novi zid (predlazem naziv "PROPAGANDNI ZID")
- Me mogu graditi specificne zgrade (npr. zamka) ili, ako sagrade, cim promijene pleme zgrada nestaje, kao kod osvajanja grada od drugog plemena :)



Mislim da je prijedlog solidan, a po potrebi se moze uvesti za Talijanske servere da im pada vlada svake godine tj. mijenjaju pleme na dnevnoj osnovi, ako zele :)

unknown969
24.01.09, 13:50
a sto bi bilo s npr. rimskom vojskom kad bi promjenio pleme u npr. teutonce ???

Voodoo
24.01.09, 15:14
nema šanse mijenjati rimljane, gale , teutonce

MMB
24.01.09, 16:02
To nemozes napraviti jedino mozes ovaj acc nekom dati ili izbrisati i napraviti novi acc sa plemenom kojeg oces...

KingDest
24.01.09, 16:06
Pleme nemožeš mjenjati,jedina nada ti je zamjeniti se sa nekim za acc ili jednostavno izbrisatit taj i napraviti novi

Konzerva
24.01.09, 16:09
moze mi netko objasniti zasto je vec 50 ljudi reklo ne
zar nije dovoljno samo jedanput!!!!!!!????????????

KingDest
24.01.09, 16:10
moze mi netko objasniti zasto je vec 50 ljudi reklo ne
zar nije dovoljno samo jedanput!!!!!!!????????????



zato jer nije rekao da je shvatio :worship:

janonimak
24.01.09, 17:44
Gle, niste shvatili, pleme ne mozes mijenjati, mozes se samo mijenjati za acc sa nekim, ili naravno izbrisati acc i poceti sa novim