PDA

View Full Version : senator gdje se pravi?



pitonist
05.12.08, 08:31
ja sad iz akademije razvio senatora i neznam iz koje zgrade da ga treniram...

zaglavac
05.12.08, 08:43
iz rezidencije ili dvorca ali moras imati slobodan slot

pitonist
05.12.08, 08:45
iz rezidencije ili dvorca ali moras imati slobodan slot

a slobodan slot znači da moram imat rezidenciju na 20 lvl?

edo-1
05.12.08, 09:26
a slobodan slot znači da moram imat rezidenciju na 20 lvl?

slotovi:
dvorac:10, 15. 20
rezidencija: 10 i 20

pitonist
05.12.08, 09:28
slotovi:
dvorac:10, 15. 20
rezidencija: 10 i 20

ajd napokon netko...hvala...može ovdje :lock:...

Špoca
05.12.08, 09:35
gradis ga u dvorcu ili rezidenciji ako iz tog sela nisi radio novo naselje onda ti treba na 10 a ako jesi dvorac 15 ili 20 ili rez 20:gun:

geno
05.12.08, 09:59
potpis

pitonist
05.12.08, 10:20
potpis

ajda da te nekaj naučim kad vidim da neznaš potpisivat...kad nekj oćeš potpista imaš pokraj nećijeg komentaara ovak ti piše quote pa bi to trebalo ovak izgledat


gradis ga u dvorcu ili rezidenciji ako iz tog sela nisi radio novo naselje onda ti treba na 10 a ako jesi dvorac 15 ili 20 ili rez 20:gun:

potpisujem

a ne ti samo veliš potpis i to ti je spam zbog kojeg također možeš dobit opomenu...samo te upozoravam da se okaniš tih potpisa...govorim ti iz iskustva...

Guardian
05.12.08, 11:29
rezidencija lvl 10 ili 20
dvorac lvl 10 ili 15 ili 20

no ako si npr u selu imas rez i napravio si vec jedno selo od tuda sa naseljenicima mozes samo jednog senatora