PDA

View Full Version : U cropperu rezza ili dvorac



Erin Go Bragh
06.12.08, 10:48
Imam pitanje, pošto sam nedavno napravio drugo naselje 15 cropper, dali da odmah radim dvorac u njemu ili da napravim rezidenciju prvo jer je jeftinija a kasnije srušim rezzu pa napravim dvorac..??

varatinho
06.12.08, 10:50
u krupu radi dvorac

bako
06.12.08, 10:50
dvorac napravi

Matej221
06.12.08, 10:50
dvorac...

marko0140
06.12.08, 10:51
dvorac da mozes dizat farme preko 10;)

+:-:+
06.12.08, 10:51
dvorac...

:spam1:

Erin Go Bragh
06.12.08, 10:53
pa to sam i mislio ali mi dvorac ne treba dok mi sve farme ne budu na 10 lvl-u a do tada ću već imati par naselja i lako ću dignut dvorac i srušit rezzu, jer mi se sad više isplati rezza kad je jeftinija...

Skywind
06.12.08, 10:55
dvorac i proglasi ga glavnim! ;)

EmilCRO1
06.12.08, 10:55
Prvo stvori dvorac ako zelis napraviti novo selo znaci digni dvorac na 10 ali tamo gdje ti pise Proglasi ovaj grad glavnim to nemoj stisnuti jos jer ce ti onda drugi igraci moci uzet prvi grad koji je puno bolja razvijen i onda kada vec sve farme nadogradis na 10 proglasis ga glavnim da mozes dalje dizat.

Pafko
06.12.08, 11:00
ako misliš što brže napraviti treće naselje onda rezidenciju,ali ako ti to nije cilj onda odma gradi dvorac

Junction
06.12.08, 11:02
ako zelis crop gl grad dvorac i ako ga nisi nigdi drugdi gradio radi u cropu mos napraviti 3 senatora i olaksat si oko cropa...

little devil
06.12.08, 11:12
dvorac gradi

Špoca
06.12.08, 12:24
dvorac da ga proglasis gl gradom

D_i_a_b_l_o
06.12.08, 12:46
:bang::bang:jos bar 16 puta mu recite da dvorac napravi

hzg
06.12.08, 16:57
ovisi kak i di ces raditi vojsku :D

ivek hihi
06.12.08, 17:11
Imam pitanje, pošto sam nedavno napravio drugo naselje 15 cropper, dali da odmah radim dvorac u njemu ili da napravim rezidenciju prvo jer je jeftinija a kasnije srušim rezzu pa napravim dvorac..??


dvorac naravno