PDA

View Full Version : oaza



Konzerva
06.12.08, 20:30
ako sam osvojio oazu a imam dvorac heroja lvl 10 jel mogu zauzet drugu oazu?

noc
06.12.08, 20:32
Ne, ako imas dvorac razina 10 mozes imat 1 oazu.
Da bi osvojija 2 moras imat dvorac razina 15.

n00b
06.12.08, 20:32
da, ali dvorac heroja trebas podignuti na razinu 15.


LOCK! - ako nema drugih pitanja

Konzerva
06.12.08, 20:34
nema pitanja moze lock.......

ALEN100
06.12.08, 20:38
Trebas imat na 15 lvl dvorac heroja za drugu a za trecu na lvl 20

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_22932

probaj biti prvi

Black Jozo
06.12.08, 23:58
Trebas imat na 15 lvl dvorac heroja za drugu a za trecu na lvl 20

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_22932

probaj biti prvi

:gun::stupid:

Guardian
07.12.08, 11:13
Tek nakon sto dvorac heroja dignes na lvl 15 i pocistis oazu onda ju mozes osvojiti sa herojem