PDA

View Full Version : varanje



Cvija
06.12.08, 21:15
E sad me ovo bas zanima... posto iz igraonice ja bi se mogao pushati... znate ono npr. skidate nesto.... i skinete ga.... i naredniih 20 sati nemozete skidati s iste ip adrese...e u igraonici koja je blizu mene.... samo lik ugasi modem na 2 sec.. i promjeni se ip adresa... pa sta mislite... da li bi se mogao tako pushati ili ne?? molim ko zna nek odgovori.... I kako je to moguce sto on radi... i ja bi :)))

ostacro
06.12.08, 21:24
pa svako pušanje bi se otkrilo,preko logiranja kad tad,a taj modem je ustvari router i ja imam takav,nije ništa posebno,a zašt bi to radio kad sam možeš namjestit proxy adresu,malo je kompliciranije na početku al je bar besplatno(osim ak ti lik daje besplatno hehe)

A zašt bi se ti pušo,slavni cvija pa radi multije i puša se.

Cvija
06.12.08, 21:45
hahha a pitam samo... nesto sam razmisljo o tome :) netrebam se ja pushat.. :D
A i neigram vise travian... niti necu... mozda jedino odigram 1 server kad se restartuje bax.... al to cu odigrat ako tad bude raspust :)

Marijan M.
06.12.08, 22:13
E sad me ovo bas zanima... posto iz igraonice ja bi se mogao pushati... znate ono npr. skidate nesto.... i skinete ga.... i naredniih 20 sati nemozete skidati s iste ip adrese...e u igraonici koja je blizu mene.... samo lik ugasi modem na 2 sec.. i promjeni se ip adresa... pa sta mislite... da li bi se mogao tako pushati ili ne?? molim ko zna nek odgovori.... I kako je to moguce sto on radi... i ja bi :)))

ja resetiram komp pa opet

Qeqe
06.12.08, 22:17
ja resetiram komp pa opet

HHHHHHHHHh,resetrias komp???bas efektivno,samo restartas Thompsona,ili sta vec korsitis i eto drugi ep,a ako ti je statican ima nacina ali nesto tezih...

+:-:+
06.12.08, 22:17
ja resetiram komp pa opet

resetiras komp... sta ti nije lakse iz disconnect pa connect. (imam router pa je sje*anije)

wooow
07.12.08, 01:40
s dsl pristup intenetu ima mnogo načina da se promijeni ip adresa, tj da se prevari server neke stranice s koje želiš skidati. jedan je da se restarta router, ili isključi pa uključi. drugi je da se disconnectaš pa connectaš s kompa, ili da restartaš komp. a treće je korištenje proxy programa.. ima još toga...

Tosho
07.12.08, 01:43
samo reset router i mijenja se ip...

lvan
07.12.08, 09:29
ma daj brisite ovo sad cemo jos i raspravljat kako varati na travianu
:bang::bang::bang:

moderatori!!!