PDA

View Full Version : legionar-zašto ga ne mogu napraviti?



fiki
09.12.08, 20:52
dobio sam zadatak da izradim 2 legionara a neznam, kako šta god probam ne prihvača.trebam pomoč

Pafko
09.12.08, 20:55
dobio sam zadatak da izradim 2 legionara a neznam, kako šta god probam ne prihvača.trebam pomoč

odi u vojarnu,tamo klikni na broj pokraj polja i stisni ok

možda nemaš dovoljno resursa

fiki
09.12.08, 21:06
upiso sam 2 sa strane i treniraj ali ništa na prihvača

Axe Effect
09.12.08, 21:09
upiso sam 2 sa strane i treniraj ali ništa na prihvača

onda nemaš dovoljno resursa za treniranje ta dva vojnika...pričekaj da dobiješ još resursa :)

Pafko
09.12.08, 21:11
upiso sam 2 sa strane i treniraj ali ništa na prihvača

provaj sad upisat 1,i onda sutra isto 1
ako neće sad onda ostavi za sutra

The_Godfather13
09.12.08, 21:12
lijepo vidi kolko leginar kosta pomnozi sa 2 i vidi jel imas dovoljno resurasa vjerovatno je u tome problem :D :worship: