PDA

View Full Version : rezidencija-dvorac



Dalmacija
11.12.08, 14:28
e ovako ja imam u jednom selu rezidenciju na 10 i izgradio sam od tog sela drugo selo..e sad ako ja srusim rezidenciju i napravim dvorac oceli mi trebat dvorac na 10 ili 15 ili 20 da napravim trece selo??Molim da mi odgovore samo oni koji znaju

Valkyrie
11.12.08, 14:32
na 15

usora7
11.12.08, 14:33
ako napravis dvorac onda iduce selo mozes raditi tek na 15 pa kasnije na 20

AC Milan
11.12.08, 14:33
dvorac na lvl 15 ali boje da nadogradis rezidenciju na lvl 20

Dalmacija
11.12.08, 14:34
ok hvala vam!!!može lock

ivek hihi
11.12.08, 15:49
na 15

točno

little devil
11.12.08, 18:42
na 15

big_foot_cro
11.12.08, 19:58
pa covjek je trazio lock sta ste svi dosadni