PDA

View Full Version : Glavni grad-mijenjenje-rušenje rezidencije



Patafix
12.12.08, 16:02
Ja imam 3 naselja i u sva tri imam rezidencije.U 1. grad iman veliku proizvodnju i zato me farmaju me 1 dnevno a u 2. naselje malu.Mogu li ja sad stavit kako da mi je to 2. naselje glavno kako bi mi se u 1. naselje srušili resursi sa 12 na 10 i da u 2. naselje mogu gradit na vise od 10.

Axe Effect
12.12.08, 16:03
Izgradi dvorac u drugom naselju i odi na njega i tamo će ti biti opcija za proglašavanje tog sela glavnim ;)

Patafix
12.12.08, 16:05
Onda sad trebam rusit rezidenciju al je se moze kako drukcije.

juky000
12.12.08, 16:05
ili je skataj ili je sruši pomoću glavne zgrade

Pafko
12.12.08, 16:06
Onda sad trebam rusit rezidenciju al je se moze kako drukcije.

onda zamoli da te neko napadne katapultom i stavi gađaj rezidenciju,ili tako nešto,ne nasumično

Patafix
12.12.08, 16:16
Evo pita sam ove u savezu da mi iskataju jer ce tako brze.

jagdtiger
12.12.08, 16:21
jel postoji opcija za rušenje zgrada:cop:!

Axe Effect
12.12.08, 16:22
jel postoji opcija za rušenje zgrada:cop:!

da, napravi glavnu zgradu na razinu 10

baruch
21.08.10, 15:13
da li trebam srusiti rezidenciju da bi sagradio dvorac ? ako treba, kako da ju srusim?

dudy
21.08.10, 15:15
Da, moras je srusiti.
Rusi je preko gl. zgrade koja mora biti 10. lvl da bi to mogao ili katama.

Sensei
21.08.10, 15:16
da li trebam srusiti rezidenciju da bi sagradio dvorac ? ako treba, kako da ju srusim?

Da. Za rušenje ti trebaju ili katapulti ili GZ na lvl 10.

paul
21.08.10, 15:34
Dakle, mozes imati samo rezidenciju ili dvorac u selu, ne oboje. Rezidenciju mozes srusiti ako imas glavnu zgradu min. lvl 10, ali tada ju rusis level po level, i imas dosta cekanja... Laksi nacin je da maknes svu vojsku iz tog sela, i sam iz svog drugog sela gadjas katapultima rezidenciju, ili zamolis kolegu/susjeda/saveznika da ti ju on srusi.