PDA

View Full Version : Koliko oaza mogu zauzeti?



Mateo1993
13.12.08, 14:28
kada zauzimam oazu treba mi dvorac heroja na lvl 10 i kad idem zauzeti još jednu za isto naselje trebam dvorac heroja na 20 ili...?

Shapashnik
13.12.08, 14:31
kada zauzimam oazu treba mi dvorac heroja na lvl 10 i kad idem zauzeti još jednu za isto naselje trebam dvorac heroja na 20 ili...?

iz jednog grada mozes zauzet 3 oaze
za prvu oazu trebas dvorac heroja na lvl 10
za drugu oazu trebas dvorac heroja na lvl 15
a za trecu oazu trebas dvorac heroja na lvl 20

Tosho
13.12.08, 14:31
na 10,15 i 20 dobijes slot da uzmes oazu :)
znaci max 3 iz svakoga grada

Mateo1993
13.12.08, 14:46
aha ok, hvala :)