PDA

View Full Version : Rezidencija ili dvorac



mikiw
17.12.08, 10:06
Šta da sagradim rezidenciju ili dvorac :confused:

Skywind
17.12.08, 10:09
ako je crop onda sagradi dvorac i proglasi ga gl. gradom, ako je obicno stavi rezidenciju!

Crveni zmaj
17.12.08, 10:14
ako je crop onda sagradi dvorac i proglasi ga gl. gradom, ako je obicno stavi rezidenciju!

Potpisujem,samo mislim da nebi trebao ga proglasiti glavnim gradom crop,zato što,dok izgradi drugo naselje i proglasi li ga glavnim gradom,netko će mu uzet 1 naselje,a 2 mu neće nitko moć jer će izgradit negdi gdje nema ostalih,te neće morat ga proglašavat gl.gradom

Extremist
17.12.08, 10:14
90 cent, a što ako ima 2 croppera? :p

Kula Norinska? Javi mi se na PP, može?

Skywind
17.12.08, 10:23
90 cent, a što ako ima 2 croppera? :p

Kula Norinska? Javi mi se na PP, može?

imas pp!

a onda neka se odluci koji ce! bolje ista nego nista! ;)

Faust Paladin
17.12.08, 11:59
Šta da sagradim rezidenciju ili dvorac :confused:

Ovisi s kojim plemenom igras.

Ako si rimljanin ili gal preporucam ti da sagradis dvorac.
Posto ne pljackas mnogo, neces tako brzo niti imati dovoljno sirovina
za proizvodnju naseljenika.
Dok ti napravis 3 naseljenika, svi cropovi u blizini ce biti odavno zauzeti.

Ako si teutonac, sagradi rezidenciju. Moci ces u relativno kratkom roku
napraviti naseljenike jer ces imati sirovina koje si zaradio u pljackama.

Vjerojatno znas koja je razlika izmedu rezidencije i dvorca pa ti necu objasnjavati.
Ako pak ne znas, slobodno pitaj.

Matej221
17.12.08, 13:00
Ovisi s kojim plemenom igras.

Ako si rimljanin ili gal preporucam ti da sagradis dvorac.
Posto ne pljackas mnogo, neces tako brzo niti imati dovoljno sirovina
za proizvodnju naseljenika.
Dok ti napravis 3 naseljenika, svi cropovi u blizini ce biti odavno zauzeti.

Ako si teutonac, sagradi rezidenciju. Moci ces u relativno kratkom roku
napraviti naseljenike jer ces imati sirovina koje si zaradio u pljackama.

Vjerojatno znas koja je razlika izmedu rezidencije i dvorca pa ti necu objasnjavati.
Ako pak ne znas, slobodno pitaj.

takve gluposti nikad nisam vidio???

u cropu se gradi dvorac i TOCKA...
haha,: Dok ti napravis 3 naseljenika, svi cropovi u blizini ce biti odavno zauzeti.
to je za rimljane?? ja sam se normalno razviao na hr4, NISAM NIKOG napadao, savez mi je pomogao za 0.7 naseljenika i svejedno sam uzeo crop, mogao sam od 15, ali mi se nije dalo...

a ovo za teutonce, IMAT CES SIROVINA samo ako ti puno napadas a malo te pljackaju!
dakle imat ces ressa samo ako napadas...
:)

Extremist
17.12.08, 17:41
Loše... Loše...

Nikada ni pod kojim uvjetima bio ti gal, rimljanin, teutonac ili čak natar, u prvom naselju se ne gradi dvorac.

Objašnjenje da će nestat cropperi... Pa ne bi da ih nema na bacanje. Što ima veze što su preostali oni koji su udaljeni od tog prvog naselja? Odseliš na jedan takav i onda čitaš po forumu kako si glup i bijedan i štatigajaznam od strane neznalica koji ni ne vide da si naselio cropper sa oazama koje ti donose +150% žito, ali oni su naselili zato cropper bez oaza pored prvog naselja.

Isto tako, objašnjenje da nemaš resursa pa zato dvorac... Alo! Pa dvorac je skuplji od rezidencije! Ako nema resursa za rezidenciju, kako će tek imat za dvorac onda?