PDA

View Full Version : Nova godina u mom selu dosla ranije...



TOVAREZ
20.12.08, 09:28
Ja udjem na acc na s4 i odjedanput vatromet a sve sam zadatke riješio jel zna neko zasto opet vatromet?

marko0140
20.12.08, 09:31
to se i meni znalo događat ali vise ne samo ti odjednom pocne opet vatromet a onda poslije nestane i sve po starom :D

Dark Psy1
20.12.08, 09:37
imas gore nekakvog covjeka koji ti daje upute (nekih 22 zadataka) kad zavrsis te zadatke vatromet ti ide,valjda zato sto si zavrsio zadatke i sad nastavis sam vodit svoje naselje

TOVAREZ
20.12.08, 09:38
Vec otkad sam rijesio zadatke imam 305 popa

Dark Psy1
20.12.08, 09:39
aha,onda ne znam stvarno kaj je bilo

masa
20.12.08, 10:11
onda čestitaj svom selu sretnu novu godinu:)

SPRDOMAN
20.12.08, 10:16
To ti se događa uvjek kad završiš upute!:blink:

Master-Locho
20.12.08, 10:17
Vec otkad sam rijesio zadatke imam 305 popa

ajme kolko tie terbalo....btw to ti naselje priprema feštu u tvoju čast malo čitaj šta savjetnik kaže

Charger
20.12.08, 10:24
sretna im nova godina onda ako je slucajno greska :blink:

varatinho2
20.12.08, 10:25
sretna im nova godina onda ako je slucajno greska :blink:

nije greka neko se to pojavi kada riješišp sve zadatke

npr ja sam riješio tezadatke na 1 u 7 mjesecu i bio mi je taj vartomet u 7 mjesecu

Nominativ
20.12.08, 10:31
Da ali ja sam viđo vatromet i prije nego su dosli zadaci ja mislim..
evo zasto ja mislim da dobis vatromet, Kada ti je velik moral tj kada napadas,negubis,pljaćka

Enter
20.12.08, 10:32
slave tvoju snagu :D

kawasaki_ninja
24.12.08, 22:57
Ja udjem na acc na s4 i odjedanput vatromet a sve sam zadatke riješio jel zna neko zasto opet vatromet?

ili igraš multi ili si na nekom drugom serveru rješio sve zadatke pa kad si uso u ovo ti je vatromet, tak je meni kad sam na baxu rjesio zadatke na hr3 mi je bio varomet također