PDA

View Full Version : Kako proglasiti glavni grad?



xvalx
20.12.08, 10:20
e jel mi moze ko reci kako da farmu proglaski glavnim gradom?

Charger
20.12.08, 10:22
to se zove croop naselje od 15 ili 9 poljoprivrednih polja napravi dvorac u njemu odi u dvorac tamo ti pise proglasi naselje glavnim gradom i evo ga


Ako sam pomogao moze rep+

xvalx
20.12.08, 10:24
?malo bolje objasni

TOVAREZ
20.12.08, 10:24
Tu ti nema repa :bad2:
EDIT:vidi ti napravis dvorac udjes u dvorac i sam promjenis da ti glavni grad bude crooper....

xvalx
20.12.08, 10:28
e tako se treba objasnit....hvala

jes nesto,jel bi mi se ispaltilo da mi glavni grad bude taj crop od 25+ hrana

varatinho2
20.12.08, 10:29
mislis valjda krup a ne farmu.......moraš napraviti dvorac i kada uđeš u njega piše poroglasi glavnim gradom i kada klikneš on četi biti glavni grad.......možeš imati samo jedan glavni grad

varatinho2
20.12.08, 10:31
e tako se treba objasnit....hvala

jes nesto,jel bi mi se ispaltilo da mi glavni grad bude taj crop od 25+ hrana

naravno da bi se isplatilo imas npr 400 hrane po satu a kada osvojis oazu bit ce 500 ili ti bute hrana 4000 i ti osvojiš onda ti bude 5000 to je velika razlika

Valkyrie
20.12.08, 10:31
e tako se treba objasnit....hvala

jes nesto,jel bi mi se ispaltilo da mi glavni grad bude taj crop od 25+ hrana



isplai ti se zato sto onda imas vise hrane i moc ces napravit vise vojske.

EDIT:varatinho i ja samo pisali u isto vrime