PDA

View Full Version : vojska-upravljanje iz drugog grada



kawasaki_ninja
23.12.08, 12:57
ako ja imam dva grada i u jednom pravim vojsku i saljem ga u drugi jer je to crop na primjer jel mogu onda iz tog cropa slat tu vojsku koju sam napravio u drugom gradu?

molim da se javljaju samo oni koji znaju, spameri back off, hvala

Konzerva
23.12.08, 12:59
vojsku koju si dobio u pojacanje ne mozes nigdje slat
mozes je samo vratiti nazad.......

kawasaki_ninja
23.12.08, 13:06
da, tako je inace...ali ja pitam ako ja sam sebi posaljem vojsku u drugi grad dali je mogu slat iz tog grada, jel je to ustvari moja vojska, kuzis sta ocu rec?

Matejm
23.12.08, 13:08
ne možeš

kawasaki_ninja
23.12.08, 13:12
:(:bang:

nije fora, ajde moze lock, a ste stooooooo posto sigurni?

Matejm
23.12.08, 13:14
ja sam 100% siguran, to možeš raditi samo sa herojem, heroja iz 1. grada pošalješ u 2.grad ali drugi grad mora imati dvorac heroja barem lvl 1 :D