PDA

View Full Version : gradnja vojske



PrckoVitaminčić
28.12.08, 14:29
Ne znam je li bilo pitanje ali mene zbilja zanima


recimo DA u nekome naselju imam para za napraiti 200 teutonskih vitezova odjednom i naravno stavim ih graditi,nakon toga odem na ono PLUS račun,znači tamo gdje se nalaze opcije što sve mogu s goldom i kliknem ono odmah završi gradnje (2 golda),hoće li se tih 200 t. vitezova odmah izgraditi?

masa
28.12.08, 14:31
ne,to služi samo za gradnju zgrada

pitonist
28.12.08, 14:32
Ne znam je li bilo pitanje ali mene zbilja zanima


recimo DA u nekome naselju imam para za napraiti 200 teutonskih vitezova odjednom i naravno stavim ih graditi,nakon toga odem na ono PLUS račun,znači tamo gdje se nalaze opcije što sve mogu s goldom i kliknem ono odmah završi gradnje (2 golda),hoće li se tih 200 t. vitezova odmah izgraditi?

neće...

fuzbaleri
28.12.08, 14:33
ne skuši za gradnju ali i istražvanje

Valkyrie
28.12.08, 14:33
ne,to služi samo za gradnju zgrada


svih osim rezidencije/dvorca.
citaj malo sve ti pise

pitonist
28.12.08, 14:34
svih osim rezidencije/dvorca.
citaj malo sve ti pise

e pa za ovo ne piše!!!!...nemreš odmah dovršit gradnju vojske!!!

KILJO11
28.12.08, 14:37
e pa za ovo ne piše!!!!...nemreš odmah dovršit gradnju vojske!!!

da

Valkyrie
28.12.08, 14:38
e pa za ovo ne piše!!!!...nemreš odmah dovršit gradnju vojske!!!



Odmah dovrši započete gradnje i razvoje u ovom naselju. (Ne funkcionira kod Dvorca ili Rezidencije)


sta ne pise?jel ko spomenio vojsku?
trebao je procitat do kraja..


@KILJO11 netrebas dodatno spamat

pitonist
28.12.08, 14:42
Odmah dovrši započete gradnje i razvoje u ovom naselju. (Ne funkcionira kod Dvorca ili Rezidencije)


sta ne pise?jel ko spomenio vojsku?
trebao je procitat do kraja..


@KILJO11 netrebas dodatno spamat

OMG...oćeš da sad napravim video da vidiš da nemreš sa tom opcijom završit gradnju vojske??

Valkyrie
28.12.08, 14:45
ajme ti nekuzis!
da je cita vidia bi da to samo vrijedi za ZGRADE a ne za vojsku!jel sve lipo pise:Odmah dovrši započete gradnje i razvoje u ovom naselju. (Ne funkcionira kod Dvorca ili Rezidencije)


ako je vojska gradnja onda super.

pitonist
28.12.08, 14:49
ajme ti nekuzis!
da je cita vidia bi da to samo vrijedi za ZGRADE a ne za vojsku!jel sve lipo pise:Odmah dovrši započete gradnje i razvoje u ovom naselju. (Ne funkcionira kod Dvorca ili Rezidencije)


ako je vojska gradnja onda super.

pa da nije gradnja nego je razvoj pa je mislio da je to dio razvoja...

zele_m
28.12.08, 14:51
naravno da vojsku sa goldom nemozes raditi

Aragorn-2907
28.12.08, 14:55
Da mozes gradit vojsku sa zlatom tj instant gradnjom, onda bi svi imali po tisuce jednica u svakom selu...

pitonist
28.12.08, 15:03
Da mozes gradit vojsku sa zlatom tj instant gradnjom, onda bi svi imali po tisuce jednica u svakom selu...

PA TO JA I IMAM...KAKVE TO IMA VEZE SA TIM?? SAMO MALO SPORIJE IDE...U SVAKOM NASELJU IMAM PO 2-3 TISUĆE VOJNIKA...

Patafix
28.12.08, 16:26
Sve ti pise citaj malo.:stupid:

riddle
28.12.08, 16:36
možes dovršiti razvijanje pojedinih jedinica,izgradu zgrada,resursa itd ali nemozes i izradu vojske!:lock:

Dr_Evil
28.12.08, 19:29
PA TO JA I IMAM...KAKVE TO IMA VEZE SA TIM?? SAMO MALO SPORIJE IDE...U SVAKOM NASELJU IMAM PO 2-3 TISUĆE VOJNIKA...

Dobro oke, ti si super ti si kul, shvatili smo...
Zakljucili smo odavno da ne moze, sta se ceka ?
satho aka :off: