PDA

View Full Version : Pretorian



Neutral
01.01.09, 20:34
Evo iman ja neku cudnu stvar. U upustvima za napravit Pretoriana kaze mi da trebam imat

- Akademija lvl. 1
- Oruzarnica lvl. 1

Ja to sve imam, al kad otvorim vojarnu opet mi samo stoji za izgradit Legionar. Ni trag Pretorianu. Pa jel mi moze itko objasnit zasto nemogu napravit pretoriana?

juraj
01.01.09, 20:35
Evo iman ja neku cudnu stvar. U upustvima za napravit Pretoriana kaze mi da trebam imat

- Akademija lvl. 1
- Oruzarnica lvl. 1

Ja to sve imam, al kad otvorim vojarnu opet mi samo stoji za izgradit Legionar. Ni trag Pretorianu. Pa jel mi moze itko objasnit zasto nemogu napravit pretoriana?

moraš ga razvit u akademiji

Alan
01.01.09, 20:36
Moras ga u akademiji razvit,ali je tamo skuplji...







Edit...isto vrijeme

Neutral
01.01.09, 21:38
Moras ga u akademiji razvit,ali je tamo skuplji


Kako mislis "tamo", zar ima jos neki nacin, na koji je jeftinije?

Svinjko
01.01.09, 21:43
valjda misli da je tamo skuplji odnosno više košte nego kada radiš u vojarni

groto
01.01.09, 22:05
prvo ga u akademiji razviješ pa ga onda u vojarni radiš

Zoksy
01.01.09, 22:28
Kada ispunis uvjete, istrazis ga u akademiji, i pravis u vojarni. Nema filozofije i nema nikakav drugi nacin! :lol: