PDA

View Full Version : Rezidencija



TOVAREZ
03.01.09, 20:00
Imam 2 naselja i iz prvog sam napravio drugo ...zanima me jel mogu u prvom rezidenciju srusit na 9 pa da je izgradim ponovno na 10 jel mogu onda opet radit naseljenike za 3 naselje?
Molio bih bez spama i cim dobijem tocan odgovor da se locka tema....

Axe Effect
03.01.09, 20:03
ne možeš, ili u prvom naselju rezidencija na 20 ili u drugom na 10...

ostacro
03.01.09, 20:03
kratko i jasno:NE
Onda bi to svi radili lol

Edit: axe je bio brži

U83RGAY
03.01.09, 20:03
Imam 2 naselja i iz prvog sam napravio drugo ...zanima me jel mogu u prvom rezidenciju srusit na 9 pa da je izgradim ponovno na 10 jel mogu onda opet radit naseljenike za 3 naselje?
Molio bih bez spama i cim dobijem tocan odgovor da se locka tema....







hm nisam nikad pokušaval pa

TOVAREZ
03.01.09, 20:06
Ok hvala moze lock!

+:-:+
03.01.09, 20:23
hm nisam nikad pokušaval pa

nisi pokusavao pa... spamas ?!?

ontopic :
iz rezidencije se mogu rasiriti dva naselja. jedno na lvl-u 10 a drugo na lvl-u 20. ako si vec zauzeo na lvl-u 10 nemozes opet L0L. Mozes opet sirit (radit) novo naselje na lvl-u 10 samo ako su ti ZAUZELI TO 2. NASELJE (iz iskustva)...(UZELI MI NASELJE !!!! AAA)