PDA

View Full Version : Tropp tool



boško buha
04.01.09, 19:02
Jeli ima netko link za tutorijal kako postavit TT. Tražio sam, i nigdje ne mogu naći.

Extremist
04.01.09, 19:21
http://trooptool.tr.funpic.org/docs/Manual%20-%20Travian%20Tool.swf

spirit555
05.01.09, 15:12
imam problem.skinuo sam troop tool.postavio sve na jedan host,i zatim sam napravio onako kako piše u manualu da moram staviti link sa instal.php i da bi mi se moralo otvoriti da je TT uspješno postavljen.
al kad ja to kliknem pokaže se ovo
http://img530.imageshack.us/img530/8828/dsati6.th.jpg (http://img530.imageshack.us/my.php?image=dsati6.jpg)

kada kliknem na install(prije toga sam bezveze ispunio nešto na ovim username i sl.)
pokaže ovo:
access denied for user 'zombiN@'localhost' (using password: YES)

ne kužim de griješim????

MostKnownUnknown
05.01.09, 15:46
samo ti to pisi po forumu, imas ban

zaglavac
05.01.09, 15:50
samo ti to pisi po forumu, imas ban

zasto?!
sto je troop tool nedozvoljena stvar ili se opet neko nasa pametovati a da nema s cim?!

spirit555
05.01.09, 15:55
zasto?!
sto je troop tool nedozvoljena stvar ili se opet neko nasa pametovati a da nema s cim?!

i ja se pitam???

pitonist
05.01.09, 15:57
i ja se pitam???

ljudi moj šta ga vi spamate...:D

nagy_os
05.01.09, 16:08
imam problem.skinuo sam troop tool.postavio sve na jedan host,i zatim sam napravio onako kako piše u manualu da moram staviti link sa instal.php i da bi mi se moralo otvoriti da je TT uspješno postavljen.
al kad ja to kliknem pokaže se ovo
http://img530.imageshack.us/img530/8828/dsati6.th.jpg (http://img530.imageshack.us/my.php?image=dsati6.jpg)

kada kliknem na install(prije toga sam bezveze ispunio nešto na ovim username i sl.)
pokaže ovo:
access denied for user 'zombiN@'localhost' (using password: YES)

ne kužim de griješim????

Ne da mi se čitati onaj Manual, javi mi se na skype ili msn ili pp i napravimo sve korak po korak. Radio sam sa par verzija TT-a.

WW-p
05.01.09, 16:18
lol pa nemoš beze ispunit ovo , si napravio mysql bazu ?
njezino ime i pas koristiš pri instalaciji tt-a

spirit555
05.01.09, 16:25
lol pa nemoš beze ispunit ovo , si napravio mysql bazu ?
njezino ime i pas koristiš pri instalaciji tt-a

nisam neki profesionalac tak da neznam to napravit?

WoltLab
05.01.09, 16:51
koji host koristis ?
byethost ?

EDIT:
evo ja sam nabrzinu taj trooptool i sebi podesio i instalirao :

http://travian.totalh.com/

spirit555
05.01.09, 23:17
koji host koristis ?
byethost ?

EDIT:
evo ja sam nabrzinu taj trooptool i sebi podesio i instalirao :

http://travian.totalh.com/

pa ka si na brzinu jel me možeš naučit.imaš možda msn,skype ili sl?

WoltLab
05.01.09, 23:36
polako, pa gle, pita te host, u tvom cpanelu od sajta ti negdje pise 'Host: tvoj host'

i to upises tamo, tako i za ostalo, sve ti pise, samo iskopiraj

e i da ja sam preveo taj troop tool koji je na gornjoj stranici :D

WW-p
05.01.09, 23:44
prvo moraš napravit mysql bazu , to ti je u CP-u od hostinga , to je lako i sve upute imaš tamo , ime baze , njezin pas koristiš u instalaciji tt-a ( ova tvoja slika ) , ova gore adresa od baze ti piše ispod baze, odeš u CP hosta i otvoriš mysql baze i na dnu ispod te baze koju si napravio imat češ neku adresu točnije : database server

i onda samo popuniš ovu voju sliku :
Database server : tu adresu
Username : to ti je username koji si koristio kad si pravio mysql bazu ( možda samo taj prvi dio možda potpuno ime baze nisam 100% siguran )
Pas : pas koji si koristio kad si pravio bazu
Database name : e tu ide ful ime baze ( sa onim što si ti upisao i onim djelom iza )
Prefix : to nemoraš dirat

ovo ostalo ide po tvojoj volji tj za admina

spirit555
06.01.09, 19:26
prvo moraš napravit mysql bazu , to ti je u CP-u od hostinga , to je lako i sve upute imaš tamo , ime baze , njezin pas koristiš u instalaciji tt-a ( ova tvoja slika ) , ova gore adresa od baze ti piše ispod baze, odeš u CP hosta i otvoriš mysql baze i na dnu ispod te baze koju si napravio imat češ neku adresu točnije : database server

i onda samo popuniš ovu voju sliku :
Database server : tu adresu
Username : to ti je username koji si koristio kad si pravio mysql bazu ( možda samo taj prvi dio možda potpuno ime baze nisam 100% siguran )
Pas : pas koji si koristio kad si pravio bazu
Database name : e tu ide ful ime baze ( sa onim što si ti upisao i onim djelom iza )
Prefix : to nemoraš dirat

ovo ostalo ide po tvojoj volji tj za admina

thx al pomogao mi je već neko.