PDA

View Full Version : posvajanje oaze



KILJO11
06.01.09, 13:02
zanima me
ako mi se dvorac heroja gradi na lvl10 i zavrsi u npr 13:26
hocu li ja moci posvojiti oazu ako posaljem vojsku prije nego sto se izgradi
a ona stigne u oazu poslije gradnje dvorca heroja?


EDIT: neka odgovore sigurni
bez spamanja

TravianMaster
06.01.09, 13:05
mislim da hoces

Crveni zmaj
06.01.09, 13:07
mislim da hoces

rekao je samo sigurni

Skywind
06.01.09, 13:09
da, zato jer imas slobodan slot! ;)

KILJO11
06.01.09, 13:28
hvala moze lock

Ares-GOD
06.01.09, 15:22
da sigurno češ moči.

frano11
06.01.09, 18:38
zanima me
ako mi se dvorac heroja gradi na lvl10 i zavrsi u npr 13:26
hocu li ja moci posvojiti oazu ako posaljem vojsku prije nego sto se izgradi
a ona stigne u oazu poslije gradnje dvorca heroja?


EDIT: neka odgovore sigurni
bez spamanja

kako se naseliti u druge kolonije

Valkyrie
06.01.09, 18:51
kako se naseliti u druge kolonije


ovo ti nije ikariam tu nema kolonija...
izgradit novo naselje mislis?
ako je onda ovako:
trebas imat rezidenciju ili dvorac na level 10 i napravit 3 naseljenika koja onda posaljes na prazno polje na karti(nenaseljeno)