PDA

View Full Version : Bez oaze u 7/7



Crveni zmaj
07.01.09, 21:42
Vidio sam kod jednog svog saveznika njegov položaj na mapi i vidio sam da njegov glavni grad,koji nije on napravio već mu je to prvi grad otpočetka nema nijednu oazu na mapi,odnosno u 7/7,centriram njegovo naselje i nigdje nema oaze u 7/7 da osvoji a negdje sam pročitao na forumu da svako naselje treba na mapi u 7/7 imati barem 1 oazu.

EDIT:Bez spama i idem nać ono gdje sam pročitao da oko nekog naselja treba biti barem 1 oaza da se može osvojit

EmilCRO1
07.01.09, 21:45
to jos nisam srel a si sigoran da je to prvo selo mozda ako je crop samo ga je proglasil glavnim gradom onda nemora imat

xvalx
07.01.09, 21:46
nemora oko naselja biti oaza,ali ti mozes osvojit oazu koja se nalazi u polju 7/7

Jale13
07.01.09, 21:47
nemora oko naselja biti oaza,ali ti mozes osvojit oazu koja se nalazi u polju 7/7

Ne, nego 3x3

Crveni zmaj
07.01.09, 21:47
to jos nisam srel a si sigoran da je to prvo selo mozda ako je crop samo ga je proglasil glavnim gradom onda nemora imat

nije crop,čovjek ima 2 naselja,jedno oko 550 popa,a jedno oko 200 popa a glavno naselje mu ima oko 550 popa,a još mu se drugo naselje zove Novo naselje

xvalx
07.01.09, 21:48
evo u 2 serveru ko igra neka pogleda,evo pozicija di nema oaze

Karta


objava koordinata nije dozvoljena na forumu.

cannonball
07.01.09, 21:51
Ne, nego 3x3

nije 3x3 nego 7x7

Crveni zmaj
07.01.09, 21:52
evo u 2 serveru ko igra neka pogleda,evo pozicija di nema oaze

Karta

mm

a jer je na tim kordinatima neko naselje?Ono mu je glavni grad i grad s otpočetka pa bi trebao imati barem jednu oazu kad centriraš to naselje,to sam 81% negdje pročitao

juraj
07.01.09, 21:52
nije 3x3 nego 7x7

na tim kordinatima neme niš

satho
07.01.09, 21:54
Ne, nego 3x3
?
daj si centriraj kartu pa broj kocke.




Oaze su random tak da negdje ih moze biti 5 na 7x7
a negdje ni jedna...bad luck
zato kak se širis okolo gledas da lovis oazu ili vise njih :)

eto

Crveni zmaj
07.01.09, 21:59
?
daj si centriraj kartu pa broj kocke.




Oaze su random tak da negdje ih moze biti 5 na 7x7
a negdje ni jedna...bad luck
zato kak se širis okolo gledas da lovis oazu ili vise njih :)

eto

OK ako je tako onda tražim LOCK,hvala na odgovoru satho

+:-:+
07.01.09, 22:49
evo dokaz da nemora biti oaza u 7*7

http://speed.travian.ba/karte.php?d=437155&c=21

to je za onekoji igraju baX

(centirajte kartu na to polje)

emis4
07.01.09, 22:49
ni ja na bax-u nemam oazu u 7x7 u 1. gradu

zaglavac
07.01.09, 22:52
evo dokaz da nemora biti oaza u 7*7

http://speed.travian.ba/karte.php?d=437155&c=21

to je za onekoji igraju baX

(centirajte kartu na to polje)

e ovdi cu napraviti novo naselje!!! :D

btw zatrazen je LOCK tako da.... :o

+:-:+
07.01.09, 22:54
e ovdi cu napraviti novo naselje!!! :D

btw zatrazen je LOCK tako da.... :o

tako da SPAM-aš?:tough::D

zaglavac
07.01.09, 22:56
tako da SPAM-aš?:tough::D

aha, uvijek sam spreman za dobar spam :D
a i opomena vise-manje, pa nece svit propasti.......