PDA

View Full Version : Cheat?



Psycho Dad
05.08.07, 13:29
Prije nego optuzim bilo koga, molio bi iskusne igrace da mi recu koliko im treba da sagrade 5 gorstaka, 61 kopljanika i 56 paladina... s tim da nemas skoro s cime raidat, sva vojska ti je pobijena...

Hvala na odgovorima...

CroJin
05.08.07, 13:32
Za sagraditi sve te trupe treba 71 sat i 18 minuta.
I treba užasno velika količina resursa.
I to ako je vojarna i štala na nivou 1, pa oduzmi 2-3 sata za druge nivoe.

pukovnik
05.08.07, 13:40
mislim da je napao nekoga u selo i "pobio" (mislio da je) mu svu vojsku, i vratio se u to selo kasnije i tamo ga dočekalo toliko vojske i pobilo svu njegovu...


....možda je u savezu pa čim je vidio da je napad zatražio pomoć od saveza i oni su mu poslali vojske...

Psycho Dad
05.08.07, 13:46
Hehehe... ne, ne placem zbog gubitka vojske, jer sam se svjesno zaletio u sve to... i gotovo sve pobio...

Da li u reportu pise ako je pojacanje?

Psycho Dad
05.08.07, 13:48
Za sagraditi sve te trupe treba 71 sat i 18 minuta.
I treba užasno velika količina resursa.
I to ako je vojarna i štala na nivou 1, pa oduzmi 2-3 sata za druge nivoe.

Znam da treba resursa... treba tocno:

drvo: 30040
glina: 19765
zeljezo: 21625
hrana: 6840

Black Revenger
05.08.07, 13:49
Da li u reportu pise ako je pojacanje?
pise, ispod branitelja ti se otvori jos prozor i pise pojacanja.

nego, kaje to bilo??

Psycho Dad
05.08.07, 13:56
pise, ispod branitelja ti se otvori jos prozor i pise pojacanja.

nego, kaje to bilo??

Pratim svoga susjeda... gazimo se... polomim mu jednom dobar dio vojske... preksinoc ga strasno izraidam... jucer popodne me napadne, pretpostavljam sa svim sta ima, slozim mu ninju... opet raid... i on nakon 12 sati ima gore sve navedeno... znajuci koliko gubim zaletim se u sve to, izgubim sve, a njemu ostane par vojnika... cemu igrati, ako netko u 12 sati napravi nesto sto ti radis danima...

Zato sam pitao nekoga iskusnog da mi objasni, i ako je to sve moguce, ja cu odustati jer sam onda noob i neznalica i ova igra nije onda za mene...

Black Revenger
05.08.07, 14:02
pa, jedino objasnjenje da mu je netko poslal pojacanje. ja neznam koji bi drugi razlog bil.

Psycho Dad
05.08.07, 14:10
pa, jedino objasnjenje da mu je netko poslal pojacanje. ja neznam koji bi drugi razlog bil.

Pa zato sam i pitao da li pojacanje posebno pise u reportu...
Da li jedinice sto poginu u napadu idu u statistiku onome cije je selo ili cija je vojska?

Psycho Dad
05.08.07, 17:20
Nitko nema odgovor?

JOHAN
05.08.07, 18:52
Nitko nema odgovor?

Pojacanje vidis tako da ti pise u prvom redu ako se nevaram ide Napadac-u drugom redu ide vojska Obranioca,i onda u trecem,cetvrtom idu obranioci iz drugih sela,al u izvjescu nemores vidit tko je sta poslao obraniocu,sad baza je ako on teutonac kolko vidin,onda mozda i nece bit ispod obranioca novi red jer novi red ide ako mu posalje recimo druga rasa,pa bi doli recimo Legionare,pretorijane vidija,i u trecem redu Gale vjerovatno...

Cro
05.08.07, 18:59
ee napravi ss izvjestaj borbe!!

CroJin
05.08.07, 21:39
Newbie, tvoj komentar stoji, no, da bi izgradio lvl. 20 štalu čovjeku treba:
28310 drva, 15245 gline, 23955 željeza, 10890 hrane. Aj mi nađi ikoga na ovom severu tko uopće ima mjesta za toliko resursa, a kamoli tek da ima proizvodnju i da raida dovoljno da popuni tolko mjesta u skladištu. Ovdje sigurno govorimo o pojačanjima, a ne o "domaćoj proizvodnji"

Psycho Dad
05.08.07, 22:10
Ma sve u redu... samo sam htio znati da li pisu da su pojacanja ili ne... i ne, nisam naletio nego se zaletio... ;)
Sve ok... glavno da se ratuje... :D

Ja..
05.08.07, 22:59
Gle, imamo vec tri igraca koji imaju drugo selo.
Izracunaj malo koliko treba resursa za tri naseljenika pa ove tvoje cifre odjednom postaju tu negdje. Osim toga, ja spominjao teoriju u svom postu. :)

Izgraditi drugo selo i nije takav preveliki problem, dosta njih bi već moglo na ovom serveru izgraditi već drugo selo, ali imaju neke druge prioritete, ponekad ako ga prebrzo izgradiš može ti biti samo na teret, a ne neka prevelika korist, pgotovo ako si u ratu...

A nitko na ovom serveru sada nema skladište koje prima 30k resursaa to je sigurno, za naseljenika ti treba 7k skladište...

A i kako piše da svaki ozbiljan igrač ima lvl 20 konjušnicu i vojarnu je glupost, jer u ovom trenutku je to apsolutno nepotrebno......

EDIT: A naravno ako netko ima, onda se ispričavam...:):)

Black Revenger
06.08.07, 17:00
e neznam, ak ti bas tolko sumnjivo mores popricat s multihunterom pa nek on to provjeri.

Psycho Dad
06.08.07, 17:02
e neznam, ak ti bas tolko sumnjivo mores popricat s multihunterom pa nek on to provjeri.

Ma samo me zanimalo to s pojacanjima... da li ako su pojacanja iste rase stoji sve u istom prozoru... a jos nitko nije sa sigurnoscu na to odgovorio...
Jer, vidio sam da su u nekim bitkama dva prozora kod obranioca otvorena, samo sta su bile druge rase, pa je razumljivo... zato... :)

Psycho Dad
06.08.07, 19:23
Svaka cast... hvala na odgovoru... ;)

Archaonus
30.09.07, 17:09
Iskusne igrače? pa ti si prvi na highscoreu,zar nisi ti iskusan?

bezveze17
21.01.08, 02:08
Nitko nema odgovor?

kad si ga prvi puta napadao on je vjerojatno poslao vojsku nekamo dgrugdje i kad si ti vidio da nema vise vojske zaletio si se na njega a on ti jenapravio sacekusu jer mu se u meduvremenu vojska vratila.

Extremist
21.01.08, 02:16
:confused:

Ono... Ispada sad da je čovjek čekao skoro pola godine na odgovor. :D
Lock.