PDA

View Full Version : može li kamenozidar i rezidencija?



perka9
28.02.09, 21:44
jel mogu ja sagradit kamenozidariju ako imam rezidenciju...tamo pise za kamenozidariju da treba imat dvorac na razini 3 i glavnu zgradu na razini 5...pise dvorac a ne rezidencija!!!

Flea
28.02.09, 21:45
NE

Argonath
28.02.09, 21:46
Da, i sto nije jasno?
Ako pise dvorac, onda mora biti dvorac. Nemoze rezidencija.

groto
28.02.09, 21:46
jel mogu ja sagradit kamenozidariju ako imam rezidenciju...tamo pise za kamenozidariju da treba imat dvorac na razini 3 i glavnu zgradu na razini 5...pise dvorac a ne rezidencija!!!

nemožeš imat kamenozidaru ako imaš rezidenciju

edit:svi u isto vrijeme

THE_rock
28.02.09, 21:46
ne

kamenzidarija se moze sagraditi samo u glavnom gradu,a glavni grad ti je onaj koji ima dvorac sto znaci...

groto
28.02.09, 21:50
ne

kamenzidarija se moze sagraditi samo u glavnom gradu,a glavni grad ti je onaj koji ima dvorac sto znaci...

nemora biti. Glavno naselje može biti i početno i u njemu se može imat rezidencija a da ostane glavno sve dok u drugim naseljima ne postoji dvorac(može postojati ali nesmije biti proglašeno selo glavnim gradom gdje je taj dvorac)

perka9
28.02.09, 21:54
ok...dobio sam odgovor...hvala...moze lock????:lock::lock:

THE_rock
28.02.09, 21:55
nemora biti. Glavno naselje može biti i početno i u njemu se može imat rezidencija a da ostane glavno sve dok u drugim naseljima ne postoji dvorac(može postojati ali nesmije biti proglašeno selo glavnim gradom gdje je taj dvorac)

pa s vremenom moras napraviti ili dvorac ili rezidenciju,ako imas planove za 2 selo,tako da se odma odluci sta ce biti glavni

perka9
28.02.09, 21:56
pa bolje ti je rezidenciju u glavnom gradu a u croopovima dvorac...