PDA

View Full Version : granica hrane



stella_st
02.03.09, 01:30
molim vas recite mi kako ću povećati granicu resursa od hrane na preko 2000?sada mi je max 1200 a za izgradnju nekih stvari mi je potrebno preko 2000 hrane, a ne znam kako povećati max granicu??

triple x 3
02.03.09, 02:21
Moras razviti žitnicu na razinu 3

umax100
02.03.09, 06:26
molim vas recite mi kako ću povećati granicu resursa od hrane na preko 2000?sada mi je max 1200 a za izgradnju nekih stvari mi je potrebno preko 2000 hrane, a ne znam kako povećati max granicu??

Moraš povećavat razine skladišta i razine resursa. Ja sam prvo imao granicu 800 jedinica svakog resursa, pa sam imao 1200 jedinica svakog resursa, i sada imam 1700 jedinica svakog resursa.

Drugi put bolje misli.:stupid:

Master-Locho
02.03.09, 07:56
Moraš povećavat razine skladišta i razine resursa. Ja sam prvo imao granicu 800 jedinica svakog resursa, pa sam imao 1200 jedinica svakog resursa, i sada imam 1700 jedinica svakog resursa.

Drugi put bolje misli.:stupid:

ez obzira na polja ressa TREBA žitnicu dizat

leva
02.03.09, 08:48
trabas dizati zitnicu za vise resa hrane.....:narf:

perka9
02.03.09, 12:16
ako hoces hranu vise onda dizes zitnicu a ako dizes ovo ostalo onda skladiste!!!

xplode
02.03.09, 12:49
zitnica na 3

sada moze lock covjek dobio odgovor:lock::lock::lock:

iggy_arbuckle
02.03.09, 13:15
krava

kakva krava

gogecijala
04.03.09, 15:38
molim vas recite mi kako ću povećati granicu resursa od hrane na preko 2000?sada mi je max 1200 a za izgradnju nekih stvari mi je potrebno preko 2000 hrane, a ne znam kako povećati max granicu??
ako pravis skladiste povecava ti se za drvo glinu i zeljezo a ako dizes zitnicu/silos onda je to za zito!

zitnica na 3

sada moze lock covjek dobio odgovor:lock::lock::lock:

samo clanovi koji su otvorili temu imaju pravo da TRAZE LOCK!