PDA

View Full Version : Da li simulator bitke uvijek treba biti točan?



Dublin
02.03.09, 19:04
:imperian:Da li simulator bitke uvijek treba biti točan?ja sam imao 20 :imperian: a on 10 :gorštak on je izgubi 8 :gorštak a ja 4 :imperian: a na siulatoru bitke sam ukucao pljačka i je napao me kao pljačka ali ja sam onda na simulatoru bitke izgubio 1 :imperian: a on 9 :gorštak

hzg
02.03.09, 19:05
moras imati plus simulator..

onda ukucati pop, bonuse sve moguce i dobit ces sigurno tocan rezultat, samo sto nikada ne mozes tocno znati te podatke ;) zato se dogadaju odstupanja!

Hvar
02.03.09, 19:16
:imperian:Da li simulator bitke uvijek treba biti točan?ja sam imao 20 :imperian: a on 10 :gorštak on je izgubi 8 :gorštak a ja 4 :imperian: a na siulatoru bitke sam ukucao pljačka i je napao me kao pljačka ali ja sam onda na simulatoru bitke izgubio 1 :imperian: a on 9 :gorštak

simulator bitke laze 100%:confused:

kr@sh
02.03.09, 19:45
da ne otvaram novu temu pitati cu tu
ako stavim resse na market jel mi mogu biti opljackani

Cro Cop
02.03.09, 19:48
da=)

a simulator bitke je tocan koliko toliko...moras imati aktiviran plus racun, pa ces onda moci upisati sve te bonuse bas kao sto je hzg rekao

Dr_Evil
02.03.09, 19:48
da ne otvaram novu temu pitati cu tu
ako stavim resse na market jel mi mogu biti opljackani

Da

Dr_Evil
02.03.09, 19:49
:imperian:Da li simulator bitke uvijek treba biti točan?ja sam imao 20 :imperian: a on 10 :gorštak on je izgubi 8 :gorštak a ja 4 :imperian: a na siulatoru bitke sam ukucao pljačka i je napao me kao pljačka ali ja sam onda na simulatoru bitke izgubio 1 :imperian: a on 9 :gorštak

Izvoli pa kucaj sve kak ide :)

http://www.kirilloid.ru/travian/warsim.php

kuhinja
02.03.09, 19:50
da ne otvaram novu temu pitati cu tu
ako stavim resse na market jel mi mogu biti opljackani

mogu ,napadac ih nevidi u spijunazi , al ih moze opljackat oko posalje dovoljno pljackasa

Loleyay
04.03.09, 13:25
Pa normalno da nije isto napad ili pljakčko omg.

gogecijala
04.03.09, 15:13
da ne otvaram novu temu pitati cu tu
ako stavim resse na market jel mi mogu biti opljackani Da,SAMO SKLONISTE SAKRIVA RESURSE!


:imperian:Da li simulator bitke uvijek treba biti točan?ja sam imao 20 :imperian: a on 10 :gorštak on je izgubi 8 :gorštak a ja 4 :imperian: a na siulatoru bitke sam ukucao pljačka i je napao me kao pljačka ali ja sam onda na simulatoru bitke izgubio 1 :imperian: a on 9 :gorštak

mozda je imao rezidenciju ili dvorac,oni ubiju vojnika 2-3 i mozda je imao zid pa mu je i to pomoglo