PDA

View Full Version : kako premjestiti status glavnog grada na drugi grad - naselje



b3ast
03.03.09, 17:53
Zanima me kako premjestiti status glavnog grada na drugi grad - naselje .Probao sam več prvo sagraditi u metropoli rezidenciju ,a dvorac u drugom naselju ali Glavni grad ostaje isto na prvom naselju iako je dvorac postavljen na drugom naselju

Hvala za odgovore ako neko zna.

+:-:+
03.03.09, 17:55
Zanima me kako premjestiti status glavnog grada na drugi grad - naselje .Probao sam več prvo sagraditi u metropoli rezidenciju ,a dvorac u drugom naselju ali Glavni grad ostaje isto na prvom naselju iako nije dvorac postavljen na drugom naselju

Hvala za odgovore ako neko zna.

treba ti bit dvorac u onom naselju za koje zelis da ti bude glavni grad. naci u tom naselju, radi dvorac. i to je sva filozofija

tony112
03.03.09, 17:55
pa, recimo kad sagradiš dvorac u tom drugom gradu, klikni na njega i imat ćeš ponuđenu opciju: proglasi naselje glavnim gradom, to češ morati i potvrditi lozinkom...

Svinjko
03.03.09, 17:55
ako si gradio dvorac u prvom gradu onda ga trebaš rušit na lvl 0 da ga nema a u drugom srušit rezidenciju ak ima i izgraditi dvorac onda će ti pisati proglasi ovo naslje gg i to klikneš i voila

b3ast
03.03.09, 17:58
pa, recimo kad sagradiš dvorac u tom drugom gradu, klikni na njega i imat ćeš ponuđenu opciju: proglasi naselje glavnim gradom, to češ morati i potvrditi lozinkom...

Hvala puno svima narocito tebi tony112 znači kliknem na njega i proglasim ga metropolom!

$$_marcco_$$
03.03.09, 18:10
Zanima me kako premjestiti status glavnog grada na drugi grad - naselje .Probao sam več prvo sagraditi u metropoli rezidenciju ,a dvorac u drugom naselju ali Glavni grad ostaje isto na prvom naselju iako je dvorac postavljen na drugom naselju

Hvala za odgovore ako neko zna.
u naselju u kojem zelis da bude metropola moras imat dvorac pa ces imat u dvoercu opciju proglasi ovaj grad glavnim i potvrdi to s lozinko.