PDA

View Full Version : Vise naselja - slotovi



Neutral
03.03.09, 18:51
Evo ovako, ja iman 2naselja. Prvo nselje ima naravno lvl 10 rezidenciju,a 2. naselje nema rezid. E sad kad bi ja htio napraviti jos 2,3 naselja, da li ja moran dizat ovu postojecu rezid na lvl 20, ili izgradit u 2. naselju rezidenciju lvl 10, pa napravit 3. naselje, pa u trecem napravit lvl 10 pa onda 4 i tako radit ostala naselja....

hzg
03.03.09, 18:54
mozes dici u sljedecem na lvl10, pa napraviti novi grad..

Mr.Pink
03.03.09, 18:55
Iz rezidencije moš dic dva naselja na lvl 10 i 20 iz dvorca tri naselja lvl 10,15 i 20...

A ti digni kako misliš da ti je lakše...
Rađe da digneš u drugom rezidenciju na lvl 10 pa praviš novo - moj savijet

THE_rock
03.03.09, 18:58
mozes i u prvom na 20 a i u drugom na 10 svjedno ti je ali skontaj sta ti je ispaltivije

facer213
03.03.09, 19:01
Evo ovako, ja iman 2naselja. Prvo nselje ima naravno lvl 10 rezidenciju,a 2. naselje nema rezid. E sad kad bi ja htio napraviti jos 2,3 naselja, da li ja moran dizat ovu postojecu rezid na lvl 20, ili izgradit u 2. naselju rezidenciju lvl 10, pa napravit 3. naselje, pa u trecem napravit lvl 10 pa onda 4 i tako radit ostala naselja....

više ti se isplati da u drugom gradiš rezidenciju na 10 pa tako i u trećem...

Neutral
03.03.09, 19:29
To sam i mislija. Hvala ljudi

:lock: