PDA

View Full Version : simulator čemu služi?



vlahonzius
03.03.09, 19:35
cemu sluzi simulator bitke i jeli troši kakve resurse kad se pokrene

Tosho
03.03.09, 19:36
ne trosi nikakve resse niti ista
sluzi da mozes otprilike procjenit stetu napada ili obrane :)

hzg
03.03.09, 19:37
za simulirati ishod bitke... da znas koliki su ti otprilike gubitci, hoces uopce ubiti obranu i tako...

ne trosi nista, ali onaj plus simulator (15 golda) ima vise opcija i tocniji je samim time :)

The_Master
03.03.09, 19:42
simulator bitke ne troši rese jedino ako želiš onaj prošireni moraš kupiti premium

pm12
03.03.09, 20:03
Dok imas Travian+ onda imas i bolji simulator?

zany
03.03.09, 20:04
da, ima puno vise faktora koje mozes upisati, a ne samo broj vojnika :)

mister11
03.03.09, 21:09
Combact simulator (http://www.kirilloid.ru/travian/)
~vrlo precizan i koristan simulator sa mnogo detalja, stranica nije službena, nažalost nema na hrvatskom, ali ima na susjedskom slovenskom jeziku.

tu imaš prošireni simulator za koji ti ne treba ni gold ni ništa

The_Master
03.03.09, 21:43
ali ipak ti simulatori nisu svi toćni ja se ponadao u jedan simulator a onda izgubio i sad ga više ne koristim.

vinko
03.03.09, 22:56
ali ipak ti simulatori nisu svi toćni ja se ponadao u jedan simulator a onda izgubio i sad ga više ne koristim.

plus simulatori su najpreecizniji ja ga imam(plus acount i simulator) mozes pisat koliki je prtivniku zid lvl...

dobio/la je odgovor :lock:

shaggy
03.03.09, 23:07
dobio/la je odgovor, a ti ces dobit ban, dosta mi je vise vikanja, lock, lock, lock... nit si autor, nit si mod... opomena svim ostalima...