PDA

View Full Version : pitanje o naseljavanju i rusenju



kenji
06.03.09, 12:41
pretrazija san forum i nisan nasa konkretan odgovor na ova 2 pitanja

da li je poterbni imat riznicu lv 20 za naseljavanje 2. naselja ili to ovisi samo o kulturalnim bodovima?

ako srusim neku zgradu sta se dogadja sa zgradom koja je ovisna o njoj? npr. ako srusin okupljaliste sta se dogadja s vojarnom

PS. znan da na mistu okupljalista nemogu nista drugi gradit ovo je samo primjera radi

gogecijala
06.03.09, 12:43
pretrazija san forum i nisan nasa konkretan odgovor na ova 2 pitanja

da li je poterbni imat riznicu lv 20 za naseljavanje 2. naselja ili to ovisi samo o kulturalnim bodovima?

ako srusim neku zgradu sta se dogadja sa zgradom koja je ovisna o njoj? npr. ako srusin okupljaliste sta se dogadja s vojarnom

PS. znan da na mistu okupljalista nemogu nista drugi gradit ovo je samo primjera radi

Riznica i naseljavanje nemaju veze...Rezidencija je ta sa kojom pravis naseljenike i onda kad napravis 3 saljes ih u prazno polje na mapi da osnujes selo,i moras imati dovoljno kulturalnih bodova a naseljenike mozes praviti na lvl 10 i lvl 20

A sto se tice ovoga sa okupljalistem,kad srusis nista se nece promjeniti sa zgradama koje ovise od nje!

Flash
06.03.09, 12:44
1.ne
2.ona će ostat

Lord S.
06.03.09, 13:24
isu!!!!!

ovo ja zoven brzinom, svaka cast i hvala :worship:


moze lock

ali ako srusis okupljaliste ne mozes slati vojsku nigdje niti vidis tko te napada ili salje pojacanja

gogecijala
06.03.09, 13:30
ali ako srusis okupljaliste ne mozes slati vojsku nigdje niti vidis tko te napada ili salje pojacanja

Ma moze poslati vojsku al nece viditi kad dolazi,al ce imati opet ono vrijeme dolazka na glavnoj strani!

kenji
06.03.09, 13:32
ali ako srusis okupljaliste ne mozes slati vojsku nigdje niti vidis tko te napada ili salje pojacanja

znaci gubin funkciju zgrade koju rusin ali ne i funkciju zgrade koja ju triba, u ovom primjeru: moci i dalje gradit vojsku u vojarni. jesan li dobro svatija?

nicka
06.03.09, 14:57
šta mi treba da izgradim riznicu

P.S. znam da to pišem u krivoj temi al ipak
I ROCK!:lol2::lol2:

Mario2504
06.03.09, 15:03
šta mi treba da izgradim riznicu

P.S. znam da to pišem u krivoj temi al ipak
I ROCK!:lol2::lol2:

Glavna zgrada razine 10.

gogecijala
06.03.09, 15:14
šta mi treba da izgradim riznicu

P.S. znam da to pišem u krivoj temi al ipak
I ROCK!:lol2::lol2:

glavna zgrada lvl 10 i nemozes je graditi u glavnom gradu!