PDA

View Full Version : Oaze - kako ih zauzeti?



Bukovcan
06.03.09, 19:18
Oprostite mi ...znam da je ova tema vec na ovom forumu bila makar 20 puta ali molim vas da mi jos jednom napiste KAKO ZAUZETI NAPUSTENU DOLINU ?

Imam dvorac heroja na razini 10 , dovoljno vojske da pokorim životinje u dolini....
STo trebam napraviti kada sam poslao vojnike da napadnu napuštenu dolinu...?(-ö,ö.ö-)

perka9
06.03.09, 19:20
pricekat da ti kaze kakav je bio napad...:lol2:

Dublin
06.03.09, 19:21
naseljenike mozda ali ni ja ne vjerujem kad su mi rekli

Dr_Evil
06.03.09, 19:21
Kada pobiješ sve jedinice u oazi i uzmeš sve resse, Heroj će zauzeti oazu :)

Morrowind
06.03.09, 19:23
Kada očistiš oazu do kraja s herojem i dvorcem heroja iz tog naselja na 10 ,15 ili 20 ,onda osvajaš oazužžmax može biti 3 oaze za 1 naselje

beskompromisni Puyol
06.03.09, 19:27
I pazi da ti ta oaza koju zauzimaš bude maksimalno tri polja udaljena od tvog naselja.

Crveni zmaj
06.03.09, 19:28
Možeš osvojit oazu samo ako je u 7/7,znaći centriraj svoj grad pa vidi koje su oaze oko tebe,nemoj micat kartu

strujar10
06.03.09, 19:30
ovako:
moraš imat dvorac heroja na 10,15 ili 20(za prvu oazu na 10)
oaza koju napadaš mora biti udaljena 3 polja od tebe, znači u širinu i daljinu...
moraš napast barem dva puta, prvi put kad pobiješ većinu vojske i drugi kad pobiješ sve i heroj preuzima oazu...nekad treba tri puta...

Vinkos
06.03.09, 19:58
http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=4617


:lock: