PDA

View Full Version : Zitnica i Skladiste



kingone
07.03.09, 10:39
Dali je dobro razvijati Zitnicu i Skladiste????:confused:

Voodoo
07.03.09, 10:42
koje pitanje.a kak misliš igrati bez njihovog razvijanja...

anastazija2
07.03.09, 10:54
upravo to, kako misliš radit išta bez njih? ??

Wet Look
07.03.09, 10:55
Dali je dobro razvijati Zitnicu i Skladiste????:confused:

Skladiste i zitnicu moras razvijati,sigurno najvaznije gradevine u Travianu,bez njih nemozes nista,cijene kasnijih gradevina u resursnih polja premasuju 800 ili 1200 tako da moras dizati...

vinko
07.03.09, 11:16
Dali je dobro razvijati Zitnicu i Skladiste????:confused:

ahahha nikad nisam cuo takvo pitanje. moras razvijat oboje jer posli ce ti cjene polja resursa i zgrada porast i:blink: ti neces imat dovoljno veliko skladiste i zitnicu za dignit na sljedeci lvl(razinu)
i ako ti je velika proizvodnja i stalno ti je skladiste puno moras ga dizat na vecu razinu isto tako i za zitnicu

dele123
07.03.09, 11:35
ako želis drugo naselje ili više vojnika jačih onda gradi ako neces ostani luzer heheh

rizibizi
07.03.09, 11:38
naravno da je dobro:gun:

mad dog
07.03.09, 12:04
pa bez žitnice i slkadišta nemožeš ništa:lol2:

i542
07.03.09, 12:10
Ako tip ne zna to ne znači da:

morate raditi budalu od sebe ponavljajući isti odgovor XYZ puta
mu se morate izrugivati i tako pokazivati svoj odgoj
morate misliti da ste vi Sveznadar i Otac Traviana samo zato jer znate odgovor na to pitanje

Zahvaljujem.

DareCro
07.03.09, 12:59
Dali je dobro razvijati Zitnicu i Skladiste????:confused:

neee, šta će ti to???:stupid:

Wet Look
07.03.09, 13:05
ahahha nikad nisam cuo takvo pitanje. moras razvijat oboje jer posli ce ti cjene polja resursa i zgrada porast i:blink: ti neces imat dovoljno veliko skladiste i zitnicu za dignit na sljedeci lvl(razinu)
i ako ti je velika proizvodnja i stalno ti je skladiste puno moras ga dizat na vecu razinu isto tako i za zitnicu

Repecitio madre studionum(Ili kako vec).....ali na forumu to ne vrijedi


ako želis drugo naselje ili više vojnika jačih onda gradi ako neces ostani luzer heheh

Oktrio je toplu vodu


naravno da je dobro:gun:

Opsiran odgovor


pa bez žitnice i slkadišta nemožeš ništa:lol2:

opsiran


neee, šta će ti to???:stupid:

Cinicni noob...


PRestanite se izrugvitai covjeku koji je tek poceo,imao je pitanje,dobio je odgovor,ako cete tako nastavit pretvorit ce se u vas...

kingone
07.03.09, 13:14
Hvala ali ja sam samo pocetnik sta vi ste svi bili tata-mata u travianu kada ste poceli igrati...

Wet Look
07.03.09, 13:18
Hvala ali ja sam samo pocetnik sta vi ste svi bili tata-mata u travianu kada ste poceli igrati...

ma pusti ih,malo vise koristi pretragu,odi na tutoriale tu gore i kad dobijes odgovor na pitanje zahvali i trazi lock teme da se ne spama....

DareCro
07.03.09, 13:22
Gle, čemu pitanja dali treba ili ne kad postoji FAQ u kojem vidiš koliko koja građevina košta resursa i sam skužiš da nije bez veze skladište i žitnica predviđeno do levela 20, a za glavni grad ćeš ih imati i po 2-3 komada. Uostalom sama igra te obavijesti da nadogradiš šta treba da bi digao neku građevinu na sljedeći nivo. Stoga nepotrebno pitanje, samo treba čitat.

Wet Look
07.03.09, 13:23
Gle, čemu pitanja dali treba ili ne kad postoji FAQ u kojem vidiš koliko koja građevina košta resursa i sam skužiš da nije bez veze skladište i žitnica predviđeno do levela 20, a za glavni grad ćeš ih imati i po 2-3 komada. Uostalom sama igra te obavijesti da nadogradiš šta treba da bi digao neku građevinu na sljedeći nivo. Stoga nepotrebno pitanje, samo treba čitat.

Ne pametuj...

Na svako pitanje mozes dobiti odgovor citanjem,nekad vise,a nekad manje...

DareCro
07.03.09, 13:26
Ne pametuj...

Na svako pitanje mozes dobiti odgovor citanjem,nekad vise,a nekad manje...

:rulez:

umax100
07.03.09, 13:33
Dali je dobro razvijati Zitnicu i Skladiste????:confused:


Koje glupo pitanje.:stupid:
Pa normalno da treba razvijati, tako povećavaš količinu resursa.
U skladištu na razini 3 možeš imati 2300 jedinica drva, gline i željeza.
A u žitnici na razini 3 možeš imati također 2300 jedinica.
Pa zar to ne znaš???:bang:

POZZZ

Deanna
13.03.09, 17:39
:lol2:

Cro Cop
13.03.09, 17:42
Koje glupo pitanje.:stupid:
Pa normalno da treba razvijati, tako povećavaš količinu resursa.
U skladištu na razini 3 možeš imati 2300 jedinica drva, gline i željeza.
A u žitnici na razini 3 možeš imati također 2300 jedinica.
Pa zar to ne znaš???:bang:

POZZZ

nisi smiješan:narf: