PDA

View Full Version : Dvorac gdje mi je?



stejdz
07.03.09, 10:52
Pokrenuo sam gradnju dvorca, medjutim nema ga na karti, niti ga ima u ponudi. Ne znam u čemu je problem, resursi su iskorišteni, ALI DVORCA NEMA. Kako da napredujem u igri i da li je ovo normalno da se dogodi? Očajan sam, osjećam se pokradeno. Pomozite, bar mi odgovorite šta se dogodilo i kako dalje da postupim.

2strong4you
07.03.09, 10:57
Verovatno je palata...

marko0140
07.03.09, 11:01
valjda se jos gradi, imas u selu na mjestu di si stavio gradit dvorac neku kao rusevinu, tako izgleda dok se ne napravi do kraja ;) stisni na pregleda naselja i pogledaj pise li ti ispod naselja da se dvrac gradi

Wet Look
07.03.09, 11:02
Pokrenuo sam gradnju dvorca, medjutim nema ga na karti, niti ga ima u ponudi. Ne znam u čemu je problem, resursi su iskorišteni, ALI DVORCA NEMA. Kako da napredujem u igri i da li je ovo normalno da se dogodi? Očajan sam, osjećam se pokradeno. Pomozite, bar mi odgovorite šta se dogodilo i kako dalje da postupim.

Ako sam dobro skuzio ti si pokrenuo gradnju dvorca,potrosio resse i nisi prekidao gradnju i kasnije ti u naselju nije bilo dvorca,a nisi ga imao niti u izboru gradevina?

yeo
07.03.09, 11:08
ma neki bug je bu se to ispravilo

stejdz
07.03.09, 11:13
Takko je dobro si skužio. Šta mi je činiti da se pojavi?

stejdz
07.03.09, 11:15
Verovatno je palata...
Kako misliš palata? Objasni mi.

xplode
07.03.09, 11:18
oprostite mene zanima dali se moze u prvom naselju napraviti dvorac napraviti 3 grada onda ga srusiti i napraviti u nekom drugom naselju

Wet Look
07.03.09, 11:20
oprostite mene zanima dali se moze u prvom naselju napraviti dvorac napraviti 3 grada onda ga srusiti i napraviti u nekom drugom naselju

Mozes

stejdz
07.03.09, 11:22
Ako sam dobro skuzio ti si pokrenuo gradnju dvorca,potrosio resse i nisi prekidao gradnju i kasnije ti u naselju nije bilo dvorca,a nisi ga imao niti u izboru gradevina?
Tako je dobro si skužio, znaš li kako taj problem riješiti?

Wet Look
07.03.09, 11:26
Tako je dobro si skužio, znaš li kako taj problem riješiti?

Hmmm,prvo pogledaj dali ti se mozda jos gradi,ono di pise vrijeme i pored toga krizic crveni,mozda nisi vidio,ako nije to jos nedanput provjeri dali je u naselju,jesi siguran da si stavio dvorac?:D..?

Jel imas predispozicije za dvorac?Jel imas gl.zgradu na 5,ambasadu i da nisi slucajno izgradio rezidenciju?

vinko
07.03.09, 11:28
Pokrenuo sam gradnju dvorca, medjutim nema ga na karti, niti ga ima u ponudi. Ne znam u čemu je problem, resursi su iskorišteni, ALI DVORCA NEMA. Kako da napredujem u igri i da li je ovo normalno da se dogodi? Očajan sam, osjećam se pokradeno. Pomozite, bar mi odgovorite šta se dogodilo i kako dalje da postupim.

jel imas dva sela pa si prominio selo???????
ako ne onda bi mogao biti bug

stejdz
07.03.09, 11:48
Hmmm,prvo pogledaj dali ti se mozda jos gradi,ono di pise vrijeme i pored toga krizic crveni,mozda nisi vidio,ako nije to jos nedanput provjeri dali je u naselju,jesi siguran da si stavio dvorac?:D..?

Jel imas predispozicije za dvorac?Jel imas gl.zgradu na 5,ambasadu i da nisi slucajno izgradio rezidenciju?
Sve od navedenog sam napravio, imao sam i predispozicije. Što ako je bug? Kome da se obratim, ne znam točno ni što je bug, kako do toga dolazi?

vinko
07.03.09, 11:50
Sve od navedenog sam napravio, imao sam i predispozicije. Što ako je bug? Kome da se obratim, ne znam točno ni što je bug, kako do toga dolazi?

to ti je greska koja se dogodi u serveru koju niko ne moze kontrolirat npr.nemoze je iskljucit ni ukljucit obrati se adminu ili nekome ako je bug

stejdz
07.03.09, 11:50
jel imas dva sela pa si prominio selo???????
ako ne onda bi mogao biti bug
Nemam dva sela. Samo jedno, sve sam dobro odradio. Provjerio sam već milijun puta.

vinko
07.03.09, 11:53
Nemam dva sela. Samo jedno, sve sam dobro odradio. Provjerio sam već milijun puta.

a mozda ti se dvorac napravio a ti ga nevidis u selu:worship:

stejdz
07.03.09, 11:54
to ti je greska koja se dogodi u serveru koju niko ne moze kontrolirat npr.nemoze je iskljucit ni ukljucit obrati se adminu ili nekome ako je bug
Probaću ga kontaktirati. Da li se to može ispraviti, jesu li se već nekom dogadjali ovakvi propusti?

vinko
07.03.09, 11:56
Probaću ga kontaktirati. Da li se to može ispraviti, jesu li se već nekom dogadjali ovakvi propusti?

evo ti ode ga mozes kontaktirati

admin@travian.com.hr

provjeri jesi napravio dvorac i rezidenciju u selu

mozda si napravio samo ga nevidis u selu

2strong4you
07.03.09, 11:59
A mozda i dvorac heroja...

stejdz
07.03.09, 11:59
evo ti ode ga mozes kontaktirati

admin@travian.com.hr

provjeri jesi napravio dvorac i rezidenciju u selu

mozda si napravio samo ga nevidis u selu
Hvala što ste me saslušali. Javiću ako šta uspijem.

mad dog
07.03.09, 12:00
strpi se malo bu ti se pokazalo:bang:

leva
07.03.09, 13:03
sigurno je bug rjesit ce se too

jackass9
07.03.09, 15:06
ima još jedna mogućnost...

ako imaš sittera ili ti je dual account...onda ti je možda prekinuta klikom na crveni križić...resursi ti se ne vraćaju svi pa možda nisi primijetio...ili si možda stavio da se gradi dvorac heroja umjesto običnog dvorca...provjeri...

Wet Look
07.03.09, 15:13
Bilo bi lijepo kad bi nam dao SS od unutrasnjosti sela i od nekog praznog polja....