PDA

View Full Version : fora sa siframa



vlturina
08.03.09, 18:14
dajte momci ja sam sad poceo igrat na svijetu 2,znaci to je pocelo prije par tjedana,i sad sam bas imaio jedan napad i kad pogledam,momak ima 2 sela znaci,,u jednom ima mijesano drvo,glina hrana,zeljezo,kontas.A u drugom selu ima sve samo crop,znaci samo hranu,kontas,ali toje nemoguce jer mu jedno selo ima 240 stanovnik,a drugo120,kako je to moguce,i on meni veli da ima neku foru,pa kako,znaci treba ti rezidencija i starjesina,pa kako on to moze imat,a bas kazem da smo tek poceli igrat,nemoguce brate

Gamer000
08.03.09, 18:17
Objasni malo bolje

jackass9
08.03.09, 18:17
možda si krivo vidio pa te zafrkava...koji je njemu nick da ja ipak provjerim dali ti dobro vidiš :D ?

umax100
08.03.09, 18:21
Ne treba ti nikakva starješina, trebaš imati Rezidenciju ili Dvorac na razini 10, i, naravno, 1 ili više naseljenika. Ja sam na ovom speed serveru. Glupost. Zaštitu imaš samo jedan dan, travian plus ti traje samo 3 dana.

Sada kada je došao speed server, svi su se registrirali jer su mislili da će im bit bolje, e pa ja sam to učinio i stvarno sada žalim.

POZDRAV:master:

metalac
08.03.09, 18:26
i ja sam mislio da je to fora a sad nakon par dana brišem account i na s1

vlturina
08.03.09, 18:27
travian dva je restartan prije 4 tjedna,i danas vidim da covijek ima 2 sela,u oba sela ukupna populacija mu je 300 stanovnika,znas ono kad otvoris selo i vidis glavnu stranicu,e u jednom selu mu je sve samo hrana,kak ne kuzis,nema ni gline ni drva,nego samo hrana,a za to trebas igrat mijesecima,sory kompa nemo gu ti reci ime njegovo

vlturina
08.03.09, 18:28
ma to je novo pocelo sta vam je ljudi

mali max
08.03.09, 18:29
e ajd vi meni nešto objasnite. Kako neki likovi na hr2 već mogu imati 3 grada. Ja trenutno imam u jednom gradu rezidenciju na 10 i napravio sam drugi grad za kojisam jedva imao dosta KB. odakle njima već sada dosta KB za 3. grad.

Matejm
08.03.09, 18:30
Samo hranu nemože imati, ima sigurno 15 farmi, 1 gline, drva i željeza.

rambo557
08.03.09, 18:32
travian dva je restartan prije 4 tjedna,i danas vidim da covijek ima 2 sela,u oba sela ukupna populacija mu je 300 stanovnika,znas ono kad otvoris selo i vidis glavnu stranicu,e u jednom selu mu je sve samo hrana,kak ne kuzis,nema ni gline ni drva,nego samo hrana,a za to trebas igrat mijesecima,sory kompa nemo gu ti reci ime njegovo

nije mora imat 1 glinu 1 željezo i jedno drvo i netrebaju ti mjeseci samo je napravio naseljenike i naselje ccc :bad::gun:

NinosHB
08.03.09, 18:41
e ajd vi meni nešto objasnite. Kako neki likovi na hr2 već mogu imati 3 grada. Ja trenutno imam u jednom gradu rezidenciju na 10 i napravio sam drugi grad za kojisam jedva imao dosta KB. odakle njima već sada dosta KB za 3. grad.

pa pravi zabave u vječnici

Coa Cao
08.03.09, 18:44
travian dva je restartan prije 4 tjedna,i danas vidim da covijek ima 2 sela,u oba sela ukupna populacija mu je 300 stanovnika,znas ono kad otvoris selo i vidis glavnu stranicu,e u jednom selu mu je sve samo hrana,kak ne kuzis,nema ni gline ni drva,nego samo hrana,a za to trebas igrat mijesecima,sory kompa nemo gu ti reci ime njegovo

ako znas mozes imati drugo selo za dva tjedna ako ne i prije..

mali max
08.03.09, 18:45
pa kad su prije napravili vječnicu kad je server počeo prije 4 tjedna. A i nije problem u 2. naselju već u 3. naselju u 4 tjedna. Odakle mu dosta kulturnih bodova.

Dublin
08.03.09, 18:51
Svi su vam krivi odgovori.Neki drugi grad je uzeo za glavni...A samo glavni se ne može oduzet....

Coa Cao
08.03.09, 18:52
Svi su vam krivi odgovori.Neki drugi grad je uzeo za glavni...A samo glavni se ne može oduzet....

o cem ti pricas???

Alan
08.03.09, 18:54
Hahahaha,sta se sve tu pise,znaci prvotno pitanje je kako je moguce da ima i cropp i obicno naselje po 300 popa,lijepo,ja kada napravim cropp prestajem radit drugo naselje,znaci do tada glavno,i tako stignes od 2 popa u croppu do 300 popa,samo povremeno nesto napravis,i stignes lako s popom ovaj drugi grad,nije problem,pogotovo za igrace s goldom,a sto se tice KB za 3 naselje,pa to nije problem,i sam vidis da decki(cure) koji imaju 3 naselja su pljackasi od 1.tjedna,znaci ako rade samo 15 dana proslave to ti je vec 7500KB znaci racunamo da prvih 10-12 dana nisu radili proslave,svaki dan vrte jednu,i to je to,a jos dobiva KB od zgrada i tih stvari,znaci moguce... :):):)

Konzerva
08.03.09, 18:54
travian dva je restartan prije 4 tjedna,i danas vidim da covijek ima 2 sela,u oba sela ukupna populacija mu je 300 stanovnika,znas ono kad otvoris selo i vidis glavnu stranicu,e u jednom selu mu je sve samo hrana,kak ne kuzis,nema ni gline ni drva,nego samo hrana,a za to trebas igrat mijesecima,sory kompa nemo gu ti reci ime njegovo

:blink::blink:
ako mislis da je populacija prevelika............................moze imati toliko popa u tako kratkom vremenu.........

mad dog
08.03.09, 18:58
pljačka i pravi zabave u vječnici

Valkyrie
08.03.09, 19:06
neka svaki dan dignes oko 50k ressa,rijesia si stvar...

paul
08.03.09, 19:14
travian dva je restartan prije 4 tjedna,i danas vidim da covijek ima 2 sela,u oba sela ukupna populacija mu je 300 stanovnika,znas ono kad otvoris selo i vidis glavnu stranicu,e u jednom selu mu je sve samo hrana,kak ne kuzis,nema ni gline ni drva,nego samo hrana,a za to trebas igrat mijesecima,sory kompa nemo gu ti reci ime njegovo

A zašto? Zato što taj igrač ne postoji. Nemoguće je da ima taj tzv. "18 crop",znači samo hrana. ;)

Hvar
08.03.09, 19:17
dajte momci ja sam sad poceo igrat na svijetu 2,znaci to je pocelo prije par tjedana,i sad sam bas imaio jedan napad i kad pogledam,momak ima 2 sela znaci,,u jednom ima mijesano drvo,glina hrana,zeljezo,kontas.A u drugom selu ima sve samo crop,znaci samo hranu,kontas,ali toje nemoguce jer mu jedno selo ima 240 stanovnik,a drugo120,kako je to moguce,i on meni veli da ima neku foru,pa kako,znaci treba ti rezidencija i starjesina,pa kako on to moze imat,a bas kazem da smo tek poceli igrat,nemoguce brate

ne kuzim nista

rambo557
08.03.09, 19:23
ma pusti il nas zaje... il je je travian počeo igrat pred 5 min

vlturina
10.03.09, 14:06
pa da ima 15 j... cropova,ali to znaci da je morao dolina zauzet,a kako ce uzet dolinu kad treba rezidenciju,i onog lika sta uzima doline

paul
10.03.09, 14:15
3 naseljenika,nikakav problem.. al ti pricas o nekakvom selu di je samo hrana,nema ostalih resursnih polja,sad pricas nesto skroz drugo.. :blink:

Lukx_07
10.03.09, 15:10
valjd misli na igraca "BREZA" lik ima 3 naselja i 947 popa

vlturina
10.03.09, 15:48
ne krivo ima izeljeza i par gline,krivo sam vidio

Cro Cop
10.03.09, 17:24
dajte momci ja sam sad poceo igrat na svijetu 2,znaci to je pocelo prije par tjedana,i sad sam bas imaio jedan napad i kad pogledam,momak ima 2 sela znaci,,u jednom ima mijesano drvo,glina hrana,zeljezo,kontas.A u drugom selu ima sve samo crop,znaci samo hranu,kontas,ali toje nemoguce jer mu jedno selo ima 240 stanovnik,a drugo120,kako je to moguce,i on meni veli da ima neku foru,pa kako,znaci treba ti rezidencija i starjesina,pa kako on to moze imat,a bas kazem da smo tek poceli igrat,nemoguce brate

e ajd prekini zaj***vati... postas tu nesto bezveze samo toliko ta pises!!!!!!!! :bad2: