PDA

View Full Version : osvajanje oaze,crop-a,naselja



barce_2009
09.03.09, 15:12
samo bih želio pitati što mi treba da bih osvojio oazu, crop, nečije naselje i da bih u napuštenoj dolini izgradio naselje?

Weky
09.03.09, 15:17
samo bih želio pitati što mi treba da bih osvojio oazu, crop, nečije naselje i da bih u napuštenoj dolini izgradio naselje?
za oazu heroj raz.10, za nečije selo senator a z croop možeš ga srušit s:vkata: ili :poglavica:

anitas
09.03.09, 15:21
ako krop nije ničiji pošalji naseljenike kao kad hoćeš uzeti obično naselje

dudy
09.03.09, 15:23
za oazu heroj raz.10, za nečije selo senator a z croop možeš ga srušit s:vkata: ili :poglavica:

to je točno ali si zaboravio reć mu za napuštenu dolinu znači kako bi izgradia ovo naselje u napuštenoj dolini moraš imat rezidenciju ili dvorac na lvl 10 i onda kad istreniraš 3 naseljenika pošalješ ih da osnuju novo selo....

umbacano
09.03.09, 15:30
samo bih želio pitati što mi treba da bih osvojio oazu, crop, nečije naselje i da bih u napuštenoj dolini izgradio naselje?
za osvajanje oaze ako je zauzeta treba ti dvorac heroja lvl 10 i heroj naravno...
ako oaza nije zauzeta trebaš samo počistit životinje s vojskom i poslat heroja u pljačku na nju
ako je oaza zauzeta a vlasnik ima samo tu jednu oazu moraš poslati 3 napada sa herojem da bi je zauzeo
ako vlasnik ima 2 oaze trebaš poslati 2 napada sa herojem
ako vlasnik ima tri oaze trebaš poslati jedan napad s herojem ( naravno sve pod uslovom da si mu prije pobio vojsku)
za osvajanje cropa treba ti admin( ako je GG ne može se osvojit), a za osnivanje naselja trebaju ti 3 naseljenika

za oazu heroj raz.10, za nečije selo senator a z croop možeš ga srušit s:vkata: ili :poglavica:
ne heroj lvl deset nego dvorac heroja

to je točno ali si zaboravio reć mu za napuštenu dolinu znači kako bi izgradia ovo naselje u napuštenoj dolini moraš imat rezidenciju ili dvorac na lvl 10 i onda kad istreniraš 3 naseljenika pošalješ ih da osnuju novo selo....

:blink:

beskompromisni Puyol
09.03.09, 16:42
samo bih želio pitati što mi treba da bih osvojio oazu, crop, nečije naselje i da bih u napuštenoj dolini izgradio naselje?

U napuštenoj dolini (oazi) ne možeš izgraditi naselje,nego ti ona daje bonus +25% na određene resurse ako je osvojiš. Više o oazama ovdje http://help.travian.com.hr/index.php?type=faq&mod=556

Radojak
09.03.09, 18:12
ako ja imam sve zadovoljene uvjete za poglavicu.akademiju lvl 20 i okupljalište lvl 5.Sve je istraženo mogu li ga je radit u rezidenciji ili dvorcu lvl 1 i osvajat naselja sa tim lvl

mad dog
09.03.09, 19:13
[QUOTE=umbacano;428363]za osvajanje oaze ako je zauzeta treba ti dvorac heroja lvl 10 i heroj naravno...
ako oaza nije zauzeta trebaš samo počistit životinje s vojskom i poslat heroja u pljačku na nju
ako je oaza zauzeta a vlasnik ima samo tu jednu oazu moraš poslati 3 napada sa herojem da bi je zauzeo
ako vlasnik ima 2 oaze trebaš poslati 2 napada sa herojem
ako vlasnik ima tri oaze trebaš poslati jedan napad s herojem ( naravno sve pod uslovom da si mu prije pobio vojsku)
za osvajanje cropa treba ti admin( ako je GG ne može se osvojit), a za osnivanje naselja trebaju ti 3 naseljenika

ne heroj lvl deset nego dvorac

da to je to cjela mudrst

Mario2504
09.03.09, 19:17
ako ja imam sve zadovoljene uvjete za poglavicu.akademiju lvl 20 i okupljalište lvl 5.Sve je istraženo mogu li ga je radit u rezidenciji ili dvorcu lvl 1 i osvajat naselja sa tim lvl

Moraš imati slobodan slot u rezidenciji ili dvorcu. U rezidenciji na 10 ili 20, a u dvorcu 10, 15 ili 20 lvl.

gogecijala
10.03.09, 12:38
to je točno ali si zaboravio reć mu za napuštenu dolinu znači kako bi izgradia ovo naselje u napuštenoj dolini moraš imat rezidenciju ili dvorac na lvl 10 i onda kad istreniraš 3 naseljenika pošalješ ih da osnuju novo selo....

O boze NEMOZE se selo napraviti na mjestu napustene DOLINE! ona sluzi da dobijes bonus u selu iz kojeg si je zauzeo!

zany
10.03.09, 12:53
O boze NEMOZE se selo napraviti na mjestu napustene DOLINE! ona sluzi da dobijes bonus u selu iz kojeg si je zauzeo!
Krivo, samo na mjestu napustene doline se i moze napraviti selo. Oaze sluze kao bonus. Razmisli prije nego kazes glupost.

ciciban74
15.03.09, 07:36
hm...kad mo vec kod toga evo pitanje.
Imam 2 sela pocetni koji je gg i crop 9.Da li je moguce iz cropa 9 napravit poglavicu (senatora) i osvojit trce selo?
Pitam to iz razloga sto sam u cropu 9 napravio akademiju 20 ,rezidenciju lvl10,okupljaliste lvl.10 i dao da se pravi poglavica (senator) kojeg kad je izgradnja zavrsila nema nigdje.Jednostavno sam bacio 100000 resa i sad lud sam ko mjesec,jer mislim da sam negdje pogriješio.Znate li gdje da se opet ne zajebem?
Hvala

cropper
15.03.09, 07:41
mozes osvojit iz 9 croppa neko selo...
a mozda ti je neko ubio poglavicu???

ciciban74
15.03.09, 07:48
jedino kakav nindja da je proso izmedju 500kopalja i 250 paladina koji su na svomo mjestu zdravi i zivi.Nema sanse da ga je neko ubio ...

cropper
15.03.09, 07:51
mozda je pa ti je sitter ili dual izbriso report!

ciciban74
15.03.09, 07:54
ma nemam ni sittera ni duala...i kako mi je mogao izbrisati raport ako je vojska na mjestu...a sto je najgore ja sam bio online i cekao da zavrsi sa pravljenjem poglavice i nista se nije dogodilo...ako mislis da nisam ja falio u necemu,znas li kome da se obratim jer ovdje nisam nasao nikakav mail support ma nista, ipak je to brdo resa

cropper
15.03.09, 08:00
za takvo sto se nikom nemozes obratit...
vjerojatno je bio neki bug...:narf:

The_Master
15.03.09, 08:23
ma neki bug preprodi to

hzg
15.03.09, 22:48
Jesi stavio da ti se poglavica trenira u rezidenciji ili si samo stavio razvoj poglavice u akademiji??

Poglavicu moras prvo istraziti, pa tek onda trenirati u rezidenciji/dvorcu.