PDA

View Full Version : osvajanje



genijalac
10.03.09, 20:31
Ako sam teut i osvojim rimsko naselje ocu tamo radit rimsu vojsku ili teutonsku?

Eye of the Tiger
10.03.09, 20:32
Ako sam teut i osvojim rimsko naselje ocu tamo radit rimsu vojsku ili teutonsku?

teutonsku

reper431
10.03.09, 20:35
PA LOGIČNO JE AKO SI TEUT RADIŠ TEUTE:poglavica:

stipe__vk
10.03.09, 20:41
da to je sasvim logično.. a i ako si gal a osvojis od rimljana radis gale... nema nikakve veze sta osvajas... pa i kad npr.. za osvajanje ww village onaj tko ga osvoji moze raditi natarske vojnike... a on to neradi nego ono koje je on pleme

Sensei
10.03.09, 20:44
Ako sam teut i osvojim rimsko naselje ocu tamo radit rimsu vojsku ili teutonsku?

teutonsku naravno i + srusit ce ti se zgrade koje pleme koje si osvojio ima a tvoje nema (zamka) i zid

Dr_Evil
10.03.09, 20:44
Ako sam teut i osvojim rimsko naselje ocu tamo radit rimsu vojsku ili teutonsku?

Tamo radiš Teutonsku..
Sva razvijanja koja su napravljena od vojske u tom naselju propadaju :)

genijalac
10.03.09, 20:50
ok hvala moze lock

The_Master
10.03.09, 21:46
e da zaboravili su ti reći da će ti si srušiti zid u tom naselju

gogecijala
10.03.09, 22:29
e da zaboravili su ti reći da će ti si srušiti zid u tom naselju

hoce i srusice SE sve gradjevine i resursna polja ZA 1 LVL!

Dr_Evil
10.03.09, 22:31
hoce i srusice SE sve gradjevine i resursna polja ZA 1 LVL!

Nope, leveli zgrada se ruše samo ako osvajač ima veći pop od obrane ( vlasnika spornog naselja).