PDA

View Full Version : Može li se imati više heroja?



reper431
10.03.09, 20:45
:bad2:može li se imati više heroja

Svinjko
10.03.09, 20:46
Samo jedan:lol:


pretraga

reper431
10.03.09, 20:47
ok!!! hvala

Dr_Evil
10.03.09, 20:48
:bad2:može li se imati više heroja

Njet (http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=3473)

stipe__vk
10.03.09, 20:48
a po selima ga mozes premjestati ko da je napravljen u tom gradu. mozes slat njega iz svakog grada u kojemu ima dvorac heroja

Sr.Famoso
10.03.09, 20:49
a po selima ga mozes premjestati ko da je napravljen u tom gradu. mozes slat njega iz svakog grada u kojemu ima dvorac heroja

posaljes ga u pojacanje iz sela u selo .. i u koje si ga poslao iz toga s njim mozes poslati napad?zar ne?

genijalac
10.03.09, 20:51
da

reper431
10.03.09, 20:53
ok;)

Sr.Famoso
10.03.09, 20:53
ok hvala..no u vezi ovog,moze li se imati vise heroja..ja mislim da mozes.Ali samo jednog ozivljenog.Mozes praviti njih vise u hr.vili a oziviti samo jednog.
Ispravite me ako gresim..

gecdra
10.03.09, 20:59
ok hvala..no u vezi ovog,moze li se imati vise heroja..ja mislim da mozes.Ali samo jednog ozivljenog.Mozes praviti njih vise u hr.vili a oziviti samo jednog.
Ispravite me ako gresim..

istina

The_Master
10.03.09, 21:47
ja mislim da u svakom gradu moš imat jednog ako imaš herojsku vilu u svakom gradu ispravite me ako griješim

Dr_Evil
10.03.09, 21:48
ja mislim da u svakom gradu moš imat jednog ako imaš herojsku vilu u svakom gradu ispravite me ako griješim

Ne, odjednom možeš imati samo jednog Heroja kojeg šaljeđ u druga naselja(svoja)
Ako to drugo naselje ima Dvorac Heroja, Heroj se tretira kao Heroj, ako nema, Heroj se tretira kao obična jedinica..
Jedini način da imaš više Heroja je da npr, kada jednog želiš zamijeniti, ubiješ ga te istreniraš/oživiš drugoga ;)

The_Master
10.03.09, 21:53
ok hvala a kako je jedan lik u izvješću ima 32 heroja u gradu???

Konzerva
10.03.09, 21:54
ok hvala a kako je jedan lik u izvješću ima 32 heroja u gradu???

To mu je došlo u pojačanje.

The_Master
10.03.09, 21:59
e jel moće netko meni uzeti moju oazu koju sam zauzeo sa herojem?

vikitor
10.03.09, 22:01
e jel moće netko meni uzeti moju oazu koju sam zauzeo sa herojem?

da

Dr_Evil
10.03.09, 22:03
e jel moće netko meni uzeti moju oazu koju sam zauzeo sa herojem?

Ista stvar kao i Naselja, samo mijenjaš admina sa herojem :)
Sve se to može naći prettragoom..

edit, da ne spamam previše :)


Samo jedan:lol:


pretraga


Njet (http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=3473)


a po selima ga mozes premjestati ko da je napravljen u tom gradu. mozes slat njega iz svakog grada u kojemu ima dvorac heroja


Ne, odjednom možeš imati samo jednog Heroja kojeg šaljeđ u druga naselja(svoja)
Ako to drugo naselje ima Dvorac Heroja, Heroj se tretira kao Heroj, ako nema, Heroj se tretira kao obična jedinica..
Jedini način da imaš više Heroja je da npr, kada jednog želiš zamijeniti, ubiješ ga te istreniraš/oživiš drugoga ;)


Mozes ti imati vise heroja ali SAMO jedan moze biti "ziv" i kad on umre mozes da ozivis drugog!

Misliš da ovi citati iznad nisu bili dovoljni da shvati ?

gogecijala
10.03.09, 22:28
:bad2:može li se imati više heroja

Mozes ti imati vise heroja ali SAMO jedan moze biti "ziv" i kad on umre mozes da ozivis drugog!

Crveni zmaj
11.03.09, 10:17
:bad2:može li se imati više heroja

Da,ako ti netko pošalje u pojačanje