PDA

View Full Version : prebacivanje vojske iz sela u selo



All_Star
14.03.09, 18:51
A mogu li ja prebacivati svoju vojsku iz jednog grada u drugi, ako mogu recite kako?

Axe Effect
14.03.09, 18:54
Možeš je prebacivati, ali u selu u koje pošalješ tu vojsku ti ta vojska služi samo za obranu, znači ne možeš slati napade iz tog sela, kužiš?

Šalješ je slično ko i kad šalješ napad, znači odeš na profil>klik na selo u kojem bi slao pojačanja>odabereš br vojske i označiš "Pojačanja">klik na ok>još jedan klik na ok

umbacano
14.03.09, 18:55
možeš ali samo kao pojačanje znači vojsku koju pošalješ u to drugo selo ne možeš slati u napad

a kako...pa isto kao što šalješ pljačku ili napad samo klikni na selo koje želiš i označi ''pojačanje'' ;)

edit axe me prestigo :(

All_Star
14.03.09, 18:56
ok hvala dečki

Aqualand
14.03.09, 21:55
ti stvarno pitas osnove... to mozes naci u uputama, u ostalih 15 tema ovakvog tipa, itd...

(nije da se mijesam al jebiga)

Flash
15.03.09, 06:02
samo kao pojačanje.ne moš je slat u napad i služi samo za obranu