PDA

View Full Version : Dolina- kako zauzeti okupiranu dolinu?



_eXer_
14.03.09, 20:56
Pozz.
Stavljao sam ovu temu ali mi nije jasno.
Kako da napustena dolina bude moja.
Kako da je zauzmem.
Sad klinkuo na dolinu pored mene pise okupirana dolina, i ime igraca
Objasnite mi.

Gamer000
14.03.09, 20:57
Pa ta dolina je več pod nečijom vlašču, znači netko drugi ju je osvojio

Jale13
14.03.09, 20:57
Pozz.
Stavljao sam ovu temu ali mi nije jasno.
Kako da napustena dolina bude moja.
Kako da je zauzmem.
Sad klinkuo na dolinu pored mene pise okupirana dolina, i ime igraca
Objasnite mi.

Imaš temu prije par sati :)

_eXer_
14.03.09, 20:58
Jao jesi smijesan.
Kkako da druga dolina neka bude moja, koja je prazna.:bad::bad::bad::bad::bad:

The Bryach
14.03.09, 20:59
znači daje taj igrač zauzeo dolinu! ti moraš imat lv10 dvorac heroja i moraš ga napast toliko put ovisno o tome koliko on im oaza! sa herojem osvajaš oazu!

heineken
14.03.09, 20:59
daj citaj sta si napisao

Gamer000
14.03.09, 20:59
Jao jesi smijesan.
Kkako da druga dolina neka bude moja, koja je prazna.:bad::bad::bad::bad::bad:

Prvo trebaš imati dvorac heroja na 10 i onda sa herojom napadati dolinu dok ju ne osvojiš

_eXer_
14.03.09, 21:00
Ma dobro lik je to okupirao, ali ja pitam kako i ja da neku napustenu okupiram

heineken
14.03.09, 21:00
unistis zivotinje i posaljes heroja. s tim da ti dvorac heroja mora bit na 10

heineken
14.03.09, 21:01
kuzis?

paul
14.03.09, 21:02
Pozz.
Stavljao sam ovu temu ali mi nije jasno.
Kako da napustena dolina bude moja.
Kako da je zauzmem.
Sad klinkuo na dolinu pored mene pise okupirana dolina, i ime igraca
Objasnite mi.

u tom slucaju moras imati slot u dvorcu heroja za oazu,i spustati odanost do nule.. ako taj igrac iz tog naselja ima 3 oaze,napadas samo jednom. ako ima dvije,napadas dvaput. ako ima jednu,napadas triput.


Jao jesi smijesan.
Kkako da druga dolina neka bude moja, koja je prazna.:bad::bad::bad::bad::bad:

u ovom slucaju,moras imati prazan slot u dvorcu heroja,napasti i pobiti svu divljac u toj oazi i poslati napad s herojem na oazu da ju zauzmes

u oba slucaja pazis da oaza nije izvan 7X7 na karti ;)

i542
14.03.09, 21:05
A sve je lijepo opisano u Extremistovom/hzgovom tutorialu o oazama (http://forum.travian.com.hr/showthread.php?t=1430)

Radojak
14.03.09, 21:25
kada osvojim oazu onda se pune resursi tamo pa je mogu pljačkat.Kako da znam koliko se po satu pune resursi

vikitor
14.03.09, 21:54
pa to nemožeš znat

Lukx_07
14.03.09, 22:32
e imam i ja jedno pitance...
kad ja napravim novi grad pokraj oaze koja nije pokraj mog glavnog grada jel je mogu napast oazu iz glavnog grada da je osvojim?
ili moram imat u novom gradu dvorac heroja lvl 10?
oaza nije u mojih 7x7

Jale13
14.03.09, 22:41
e imam i ja jedno pitance...
kad ja napravim novi grad pokraj oaze koja nije pokraj mog glavnog grada jel je mogu napast oazu iz glavnog grada da je osvojim?
ili moram imat u novom gradu dvorac heroja lvl 10?
oaza nije u mojih 7x7

možeš očistit, ali osvajaš herojem iz novog grada
i moraš imat dvorac lvl 10

_eXer_
14.03.09, 23:24
lokaj