PDA

View Full Version : Moram li imati veleposlanstvo u svim naseljima, ako sam u savezu?



heineken
16.03.09, 19:48
trazila sam na pretragi ali nemogu nac... ako imam dva naselja i u savezu sam, dal moram imat u oba naselja veleposlanstvo? a da nisam osnivac saveza

Konzerva
16.03.09, 19:49
trazila sam na pretragi ali nemogu nac... ako imam dva naselja i u savezu sam, dal moram imat u oba naselja veleposlanstvo? a da nisam osnivac saveza

Ne trebaš uopće imati veleposlanstvo.

genijalac
16.03.09, 19:50
nisam multi al ja mislim da ne

Teuton Knight
16.03.09, 19:50
pa treba ga imat samo u jednom naselju...

mali max
16.03.09, 19:52
trabaš ga imati samo u jednom naselju kako bi ušla u savez a kasnije ga možeš i srušiti da ti ne zauzima prostor

heineken
16.03.09, 19:54
znam da moram imat u jednom.... ali neznam za ostala naselja, ja MISLIM da ne, ali nisam 100% sigurna

Cro Cop
16.03.09, 19:54
trazila sam na pretragi ali nemogu nac... ako imam dva naselja i u savezu sam, dal moram imat u oba naselja veleposlanstvo? a da nisam osnivac saveza

Ako se vec nalazis u savezu, veleposlanstvo ti uopce nije potrebno... ali nije ga lose imati u slucaju brze promjene saveza:p

Dr_Evil
16.03.09, 19:54
Treba ga imati samo u jednom naselju, te ako ti ga tamo skataju, ostaješ u savezu :)

Smatrajte ovu temu lockanom