PDA

View Full Version : Kako selo s rezidencijom proglasiti glavnim gradom?



bestija
17.03.09, 16:51
Ovako, napravila sam rezidenciju, pošto mi se nudila i zgradama koje mogu izgraditi, ali čitajući forum sam skužila da dvorac više ne mogu napraviti, i da sad to naselje ne mogu proglasiti glavnim gradom.
Da li da rušim rezidenciju ili?
Hvala :p

Dr_Evil
17.03.09, 16:52
Ruši rezidenciju, onda napravi Dvorac..

Premješteno u pdf Pitanja

Gamer000
17.03.09, 16:52
Zašto bi rušio(la)
Dvorac možeš napraviti u drugom gradu

zaglavac
17.03.09, 16:54
Ovako, napravila sam rezidenciju, pošto mi se nudila i zgradama koje mogu izgraditi, ali čitajući forum sam skužila da dvorac više ne mogu napraviti, i da sad to naselje ne mogu proglasiti glavnim gradom.
Da li da rušim rezidenciju ili?
Hvala :p

ako ti je to 1. grad onda nemoj rusiti nego dvorac tek kasnije napravi. dvorac mozes imati u jednom gradu ali rezidenciju u svim drugima
procitaj ovo pa ce ti biti jasnije:


dvorac-> http://help.travian.com.hr/index.php?type=faq&mod=370
rezidencija-> http://help.travian.com.hr/index.php?type=faq&mod=372

bestija
17.03.09, 16:55
E sorry, mislila sam da sam usla u pitanja.
Ma samo pitam jer sam pročitala da se glavni grad ne može preuzest, a pošto ja imam samo jedan, valjda mi ga niko neće ić uzimat.
Hvala ;)

Dr_Evil
17.03.09, 16:56
E sorry, mislila sam da sam usla u pitanja.
Ma samo pitam jer sam pročitala da se glavni grad ne može preuzest, a pošto ja imam samo jedan, valjda mi ga niko neće ić uzimat.
Hvala ;)

Ako imaš samo jedan, nemoj rušit rezidenciju..
Dok je samo jedan, ne mogu ga preuzeti..

Ako autorica nema još koje pitanje, za daljnji spam dijelimo opomene

Pusa :)

bestija
17.03.09, 16:59
Uf šta ste brzi.
Nemam, hvala na pomoći :worship:
Pusa!