PDA

View Full Version : Kako da drugo selo proglasim glavnim gradom?



_eXer_
18.03.09, 09:18
Kako da proglasim drugo selo glavnim. To se rad iu dvorcu, to znam, ali prije kad sam pravio dvorac u drugom selu nije bilo te opcije. Ako neko ima sliku da vidim bilo bi dobro, ali moze i odgovor ovako.:)

Pilot boy
18.03.09, 09:19
Kako da proglasim drugo selo glavnim. To se rad iu dvorcu, to znam, ali prije kad sam pravio dvorac u drugom selu nije bilo te opcije. Ako neko ima sliku da vidim bilo bi dobro, ali moze i odgovor ovako.:)

Jesi siguran da si sagradio dvorac, a ne dvorac heroja? :)

Pilot boy
18.03.09, 09:21
Moraš ići u dvorac i kliknuti Proglasi ovo naselje glavnim, kada to klikneš, morat ćeš upisati lozinku od svog acca. Tek onda ti postaje glavni grad..

big_foot_cro
18.03.09, 09:30
dovoljno ga je proglasit samo jednom i nije bitan lvl na kojem ga proglasis

Nominativ
18.03.09, 10:27
Dvorac se radi u gradu koji želiš proglasiti glavnim.
Razina dvorca nije bitna kod proglašavanja, dovoljno ga je sagradit te kliknuti na njega pa ono » Proglasi ovo naselje glavnim gradom, upisati pass i kliknut OK.
Dvorac možeš gradit samo u jednom naselju.

p.s I de stvarno provjeri da nisi sagradio dvorac heroja.

Pilot boy
18.03.09, 11:14
svi mi smo jednom počeli igrati travian, i nismo znali oduvijek pravila traviana, građevine, vojsku .... ne bi bio ni prvi ni zadnji slučaj da je pomješao dvorac i dvorac heroja..

Edit by zany: citira post u kojem se nekoga vrijedja, ovaj post ostavljam iako je sad van konteksta

Crveni zmaj
18.03.09, 14:54
Zakaj je obrisan onaj moj post.Uopče nije bilo spama???

zany
18.03.09, 14:57
Crveni zmaj
This message has been deleted by zany. Reason: ponavlja odgovor

kad vidis ovo, obrisem i to :)

Dr_Evil
18.03.09, 14:58
Zakaj je obrisan onaj moj post.Uopče nije bilo spama???

Ponovio si odgovor


Evo i slika :)
Najbolje što sam mogao naći..
na engleskom je, ali zaokruženo je to što moraš kliknuti..

http://i43.tinypic.com/szbock.jpg