PDA

View Full Version : Oaza osvojena - heroj umro???



Zeus_KING
18.03.09, 23:08
eo ovako, osvojio sam napustenu dolinu, sa samim herojem!
nisam izgubio heroja u borbi , u reportu pise da sam zauzeo dolinu, ali nisam je dobio i heroj je umro sto je to?!?!?
steta mi je sada jer nekuzim a heroj kosta pa 1ook resa i obnavlja se tjedan dana... -.-'''

Mali od lopate
18.03.09, 23:19
Pa šta nisi poslo neko pojačanje uz njega???
Tako sam i ja jednom poslo samo heroja i on crko pa od sad šaljem uvjek neku vojsku uz njega, onda mi necrkne

EmilCRO1
18.03.09, 23:25
Pa šta nisi poslo neko pojačanje uz njega???
Tako sam i ja jednom poslo samo heroja i on crko pa od sad šaljem uvjek neku vojsku uz njega, onda mi necrkne


citaj sta je covjek napisao citiram njegove rjeci "u reportu pise da sam UZEO oazu " ovo je vjerojatno neki bug jer je to stvarno cudno

Zeus_KING
19.03.09, 00:04
a mogu vam dati i report
ali najcudnije, oaza mi nije osvojena!

http://travian-reports.net/hr/raport.php?id=bfe23b645

The Bryach
19.03.09, 00:12
A heroj je odapeo u biti kažeš?
definitivno je bug, ja ne vidim nikakvog drugog riješenja!
X-files

Zeus_KING
19.03.09, 00:13
pa to me i nervira, eto sad bezveze sam bacio pol milijuna resa i par dana obnavljanja -,-''

fosna
19.03.09, 01:16
Idući put ćeš poslati 100 pješadije i ok :) naučit ćeš :poglavica:

Zeus_KING
19.03.09, 01:34
selo je tek osvojeno i isao sam si odmah dodati tu oazu..
ma nije vazno

Nominativ
19.03.09, 10:31
eo ovako, osvojio sam napustenu dolinu, sa samim herojem!
nisam izgubio heroja u borbi , u reportu pise da sam zauzeo dolinu, ali nisam je dobio i heroj je umro sto je to?!?!?
steta mi je sada jer nekuzim a heroj kosta pa 1ook resa i obnavlja se tjedan dana... -.-'''


AHHAHAHAHAHH.
To ti je kao i kod onog buga sa adminima, staviš tri admina u selo i pošelješ jednu sjekiru na njih i onda dobieš da je jedan admin crko a ti ga imaš u selu kao da se ništa nije desilo, piso sam o tome na forumu.
Nesječam se koji je uvjet bio tada u mom selu ali mislim da nije bilo rezidencije i zida a da je poslana sjekira bila LV 10 u kovačnici, igra ima tak neke bugove,

recimo gledaj ono kod osvajanja: ako nije proslava velika onda treba 5+1 admin i uvjek je bilo tako,
lol mi smo poslali 7 komada pa je ostalo selo sa 2 odanosti, a neprijatelj nije radio veliku prosalvu kao ni mi.

Nemaš sreće, i da usput nema ni nadoknade.

Zeus_KING
19.03.09, 14:06
ajme, ma nema veze, al sramotno je ovo -.-'':narf:

eto sad 8o sati cekat da se heroj obnovi -.-''

hzg
19.03.09, 14:34
ako i MH kaze da je bug, prijavi u Greske i kvar na serveru.

lock

-hzg-