PDA

View Full Version : Katapultiranje grada na nulu



Radojak
19.03.09, 13:08
Ja sada na travianu želim uništit jedan grad da ga preuzmem.Gradu je ostalo 1 pop i ja sam ga napa 3 puta sa katama.2 puta sam stavia nasumice a 1 put na farmu.Zašto niti jedan put nije se grad uništia.molim brz odgovor

Soky
19.03.09, 13:11
Ja sada na travianu želim uništit jedan grad da ga preuzmem.Gradu je ostalo 1 pop i ja sam ga napa 3 puta sa katama.2 puta sam stavia nasumice a 1 put na farmu.Zašto niti jedan put nije se grad uništia.molim brz odgovor

mozda nisi sve skatala mozda je jos koja zgrada ostala ili polje resursa... si sigurna da si sve skatala??

i da ako je jedini grad tj glavni nemozes ga skatat....

dragonflame
19.03.09, 13:11
zato što farme do 5-og lvl-a ne daju pop

Sensei
19.03.09, 13:12
recimo da ima 6 farmi na 1+ jos neku zgradu koja daje 1 popa...

i ti su sva tri puta unistio farme i zato mu nisi izbrisao grad.
da bi se grad izbrisao sa karte treba biti skatan na 0 popa i sve treba biti unisteno. naravno taj grad nemoze biti jednini nekom igracu....

Radojak
19.03.09, 13:14
osta joj je 1 pop.nisam joj sve skata ali ima nešto u gradu pojma nemam šta je.Kada je imala 2 popa napa sam je i uništia joj farmu,izgubila je 1 pop

Radojak
19.03.09, 13:15
napadam 15 crop i okupljalište mi je na 10.da se zna

zoser
19.03.09, 13:16
provjeri da nije zid ostao...

Radojak
19.03.09, 13:20
vjerojatno,hvala.Koliko mi treba ovnova da ga srušim.Teutonski zid je

zoser
19.03.09, 13:33
vjerojatno,hvala.Koliko mi treba ovnova da ga srušim.Teutonski zid je

Malo, računaj da nije visoko...ako je jedan popa, znači lvl 4-5 zida...

Radojak
19.03.09, 13:34
može :lock:

zoser
19.03.09, 13:42
Evo ti nadopuna, ako je zid ostao, onda je na lvl 6...

Za to ti treba minimum 30 ovnova...