PDA

View Full Version : Kako staviti koliko imam populacije na nekom serveru u potpis?



:!=!:
20.03.09, 20:24
kako se napravi ono di imaju neki ljudi u potpisu koliko imaju popa u nekom hr serveru???

asko
20.03.09, 20:28
http://travian-utils.com/

http://www.traviantool.com/

Master-Locho
20.03.09, 20:33
http://travian-utils.com/

http://www.traviantool.com/

šta si ti to stavio...pa nije tražio da vidi kad se restartiraju serveri

NFS
20.03.09, 20:35
kako se napravi ono di imaju neki ljudi u potpisu koliko imaju popa u nekom hr serveru???



http://travilog.org.ua/ba
jel ovo trazis

asko
20.03.09, 20:36
šta si ti to stavio...pa nije tražio da vidi kad se restartiraju serveri

Ides na travian tsu-> potpisi->ulogujes se(Nick/Password) napravis si potpis ;)

Suzdrzi se komentara ako neznas

lp

stipe__vk
20.03.09, 21:31
e ljudi a kako se pise nesto u profil ovo ispod moje poruke??

Dr_Evil
20.03.09, 23:17
e ljudi a kako se pise nesto u profil ovo ispod moje poruke??

Korisnički panel -> Uredi potpis

:!=!:
21.03.09, 08:14
opet ne kuzim kako to mogu napravit....dajte mi program!

i542
21.03.09, 08:58
opet ne kuzim kako to mogu napravit....dajte mi program!:narf:
sve ti piše u askovom postu, ako ne možeš to napravit onda vjerovatno to nije za tebe.

:!=!:
21.03.09, 09:13
daj mi program, i objasni mi ti!

Sephiroth
21.03.09, 09:37
Moraš se najprije regati, ali ajd daj meni nick i server, ja ću ti napraviti :S
A ako ne najprije se registriraj na TSU, pa na ovaj link http://travian-utils.com/hr/?login

:!=!:
21.03.09, 09:40
Moraš se najprije regati, ali ajd daj meni nick i server, ja ću ti napraviti :S
A ako ne najprije se registriraj na TSU, pa na ovaj link http://travian-utils.com/hr/?login

ja sam se probo registrirat ali onaj mail mi ne dolazi... ajde evo na pp cu ti poslat koji mi je nick ;)

Dublin
21.03.09, 12:45
E kako da stavim ono koji sam rang,koliko imam stanovništva i to:narf:unaprijed hvala

Axe Effect
21.03.09, 12:50
http://cry.travianteam.com/signatures.php


dobiješ link, odeš ovdje (http://forum.travian.com.hr/profile.php?do=editsignature) i kopiraš tamo sve što si dobio na onom gornjem linku( link )

hzg
21.03.09, 12:52
http://travian-utils.com/

ovdje se registriras i onda imas u profilu opciju za raditi potpis, kada dobijes link u korisnickom panelu tu na forumu uredis potpis i kopiras link.

EDIT : ili na linku gore.

bubimir
21.03.09, 12:53
da...to je glupo...nekome se zamjeriš vamo na forumu..ovaj vidi..a tu si...

i op...nema tebe više..jel....hehe......

jednom mi se to desilo nikad više:D

Dublin
21.03.09, 12:58
ok može :lock: