PDA

View Full Version : kako između mojih gradova nanovo raspodijeliti oaze?



sir Nikolas
21.03.09, 00:13
imam nekoliko gradova koji mogu koristiti iste oaze. sada bih htio da grad 1 (koji ima oazu željezo), uzme oazu šuma od grada 2, a da grad 2 uzme oazu glina od grada 3, a da grad 3 uzme oazu željezo od grad 1. probao sam sa slanjem heroja u (moju) oazu (slao sam heroja i više od 3 puta za redom), ali to očito ne funkcionira, jer oazu nije zauzeo za taj grad, već je sve ostalo po starom! da li je moguće i kako promijeniti oaze između gradova?

CHANEL
21.03.09, 00:18
Možeš, ali ovisi da li su ti slotovi dvorca zauzeti, ako jesu najprije trebaš neku oazu napustit, pa sa tim gradom osvojit drugu(zauzetu iz drugog nekog grada) pa iz tog drugog grada onu prvu zauzet koju si napustio.

Morrowind
21.03.09, 00:19
moraš raspustiti jednu oazu od tih

sir Nikolas
21.03.09, 00:43
kako se raspusti oaza?

hzg
21.03.09, 01:04
u dvorcu heroja klkni na zeleni link u tekstu

Vaš heroj ima X% pogodaka
i pokorio je X oaza do sada.

tu raspusti oazu.

sir Nikolas
21.03.09, 12:01
hvala!