PDA

View Full Version : Kako poslati vojsku u pojačanje?



black legion
21.03.09, 09:46
ljudi kako da vojsku posaljem kao pojacanje drugom a meni nece ...Kak???:narf::narf::stupid::lol:

:!=!:
21.03.09, 09:49
ljudi kako da vojsku posaljem kao pojacanje drugom a meni nece ...Kak???:narf::narf::stupid::lol:

ides na vojarnu-izaberes vojsku-pojacanje-ok

Dr_Evil
21.03.09, 09:49
ljudi kako da vojsku posaljem kao pojacanje drugom a meni nece ...Kak???:narf::narf::stupid::lol:

Slanje vojske -> ostaviš označeno pojačanje -> OK -> OK

i542
21.03.09, 09:49
Premješteno u pravi podforum

Dakle, trebaš imati vojsku (:lol:) i trebaš ukucati ime naselja ili koordinate. Ne možeš poslati pojačanja nekome tko ima početničku zaštitu.

Srboljub
21.03.09, 09:57
ides na vojarnu-izaberes vojsku-pojacanje-ok

kakva vojarna kliknes na selo kome hoces da posaljes vojsku i odaberes ispod sela posalji vojsku odaberes jedinice i dole odaberes pojacanje i ok

black legion
21.03.09, 10:02
kakva vojarna kliknes na selo kome hoces da posaljes vojsku i odaberes ispod sela posalji vojsku odaberes jedinice i dole odaberes pojacanje i ok

hvala

black legion
21.03.09, 10:08
kaj je ono ... ja dodjem na frendov komp odem na svoj racun traviana a ono neki mi se codovu pokazuju dali je to cesto ili kaj...:lol2:

Dr_Evil
21.03.09, 10:08
kaj je ono ... ja dodjem na frendov komp odem na svoj racun traviana a ono neki mi se codovu pokazuju dali je to cesto ili kaj...:lol2:

Molim ? :confused:
Možeš li to pitanje normalno postaviti ?

umax100
21.03.09, 10:36
ideš u statistike-odabereš grad kojem ćeš poslat vojsku-klikneš na taj grad-klikneš na pošalji vojsku-odabereš koliko jedinica ćeš mu poslat-klikneš OK-i vojska ti je poslana

pero.o
21.03.09, 11:31
jesi bio napadac pljackas najnapredniji igrac ili branitelj tjedna ako jesi imas tu kod i ako to upises u profil vidit ce ti svi ljudi da si dobijo medalju iz toga

_eXer_
21.03.09, 12:42
dva putam oras kliknuti na OK