PDA

View Full Version : Kako napraviti senatora ako mi rezidencija nije lvl 10?



big bang
21.03.09, 16:36
da srusim rezidenciju lvl13 i da napravim novu na lvl 10 za senatora? u istom selu

Axe Effect
21.03.09, 16:37
Zauzeo si slot na 10(napravio si novo selo naseljenicima na levelu 10) ??? Ako jesi, onda moraš dizati rezidenciju na 20 u tom selu ;)

Dr_Evil
21.03.09, 16:38
da srusim rezidenciju lvl13 i da napravim novu na lvl 10 za senatora? u istom selu

želiš osloboditi jedan slot jer si napravio novo naselje sa rez lvl 10 ?
Nema rušenja, onda diži na 20 ;)

Dublin
21.03.09, 16:38
pa jel treba baš rezidencija biti lvl 10 ako radiš senatora????Ja mislim da ne treba i ne isplati se

big bang
21.03.09, 16:41
na 10 sam napravio naseljenike...sad mi je skupo na 20 za senatora..pa sam mislo rusit ovu sa 13 i napravit novu tj.dignut je na 10 i napravit senatora

Axe Effect
21.03.09, 16:41
na 10 sam napravio naseljenike...sad mi je skupo na 20 za senatora..pa sam mislo rusit ovu sa 13 i napravit novu tj.dignut je na 10 i napravit senatora

NE možeš to raditi....nemoguće je....moraš na 20 :)

big bang
21.03.09, 16:43
ujme:narf:


aj aj onda lock